Celebrity

24. března 2024 13:53

Vanesa Havlíková

Cameron Diaz se stala v 51 letech matkou. Za herečku zřejmě rodila neznámá žena

Hollywoodská hvězda Cameron Diaz (51) odhalila na sociálních sítích, že se s manželem Benji Maddenem (45) stali dvojnásobnými rodiči. Chlapečka manželé s největší pravděpodobností získali díky náhradní matce.

O radostnou novinku se oblíbená herečka podělila s veřejností na svém Instagramu. „Jsme požehnaní a nadšení, že můžeme oznámit narození našeho syna Cardinala Maddena. Je úžasný a všichni jsme tak šťastní, že je tady,“ napsala herečka k obrázku.

Čtěte také: Cameron Diaz se stala ve 47 letech matkou dcery. O děti přitom dlouho nestála

Utajené miminko

Snímek novorozeného synka však neukázala. „Pro bezpečnost a soukromí dětí nebudeme zveřejňovat žádné fotky, ale je opravdu roztomilý,“ objasnili manželé. Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat gratulace. Novopečeným rodičům poblahopřála například zpěvačka Katy Perry či zpěvák Lionel Richie.

Herečka, jež se proslavila například rolí v legendární komedii Něco na té Mary je, se za kytaristu Benjiho Maddena provdala v roce 2015. O čtyři roky později na svět společně přivítali dcerku Raddix.

Vzhledem k pokročilejšímu věku Cameron Diaz je pravděpodobné, že syna, který přišel na svět 22. března 2024, jí odnosila náhradní matka. „Cameron a Benji diskutovali o tom, že by měli další dítě, a dokonce už nějakou dobu zvažují náhradní matku,“ řekl v červenci 2022 magazínu US Weekly zdroj blízký páru.

Syna začátkem roku porodila také moderátorka Eva Perkausová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.