Celebrity

27. října 2024 18:10

Michaela Vlčková

Charlotte Štiková znovu čelí obviněním z okrádání: Zákaznice poslaly peníze, ale luxusní zboží nedostaly

Již v minulosti čelila Charlotte Štiková (28) obviněním z nekalého podnikání. Nyní, několik týdnů po svatbě, to vypadá, že se opět vrátila do starých kolejí. Na svém profilu sdílí inzeráty, ve kterých nabízí zboží od luxusních značek za velmi nízké ceny. Některé ze zákaznic Charlotte se začaly ozývat, že byly podvedeny.

Minulý rok se začala šířit tvrzení žen, které prý podvedla Charlotte Štiková. Několik zákaznic uvedlo, že dceři Moniky Binias poslaly peníze, avšak slíbené zboží neobdržely. Charlotte prý po provedených platbách zcela přestala komunikovat.

Historie se nyní zřejmě opakuje. Charlotte, která si ve druhé polovině září řekla své ano s partnerem Martinem Stefanem, ve svých instagramových příbězích sdílí podezřelé inzeráty. Nabízí v nich například kabelky a hodinky od luxusních značek za pouhých pár stovek, přičemž preferuje osobní předání.

Čtěte také: Zvrat po bitce Soukupa s Dopitou? Byla to léčka, tvrdí podnikatel. Vysvětlil své četné rány

Web Expres.cz upozornil, že některé zboží, které nabízí, pravděpodobně ani nevlastní. Fotografie pravděpodobně stáhla u jiných prodejců na internetových bazarech a vydává luxusní kousky za své.

„Pořád prodává věci a nikdy se ještě zatím nenašel člověk, který by skutečně ty věci dostal,“ řekla portálu podvedená zákaznice, která se před časem rozhodla založit na sociální síti Facebook skupinu, kde se ozývají další okradení lidé.

Podvedených osob prý přibývá. „Hlásí se nové a nové holky. Upřímně nechápu, proč po tom všem jí na to zase některé naletěly, ale stalo se. Zjišťujeme, kolik peněz z nich tentokrát vyloudila. Některé poslaly 800 za šaty, kterých se nedočkaly, jiné zase 1000 za kabelku a dopadlo to stejně. Nikdo nic nedostal,“ doplnila žena s tím, že podvedených zákazníků je už více než 40.

Video: Agáta se bojí o život! Lituje dne, kdy potkala Soukupa. Mít s ním dítě byla chyba, říká:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 10. 2024

Práce, kterou je třeba udělat, se může týkat peněz, investic a dalších finančních záležitostí. Vaše mysl je obzvláště rychlá a je pravděpodobné, že vše zvládnete dobře. Zvláště užitečné se vám budou zdát technologie. Možnost významného finančního zisku je silná, stejně jako kariérní postup. Příznivé jsou také přátelství, milostné záležitosti a rodinné vztahy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.