Celebrity

29. dubna 2023 10:00

Josef Šťastna

Rodina Štikových se bojí o Charlotte. Lidé zpochybňují způsob, jakým si vydělává peníze

Štiky (10): Charlotte na koni

Charlotte Štiková (26) vždy vedle své sestry Ornelly (30) působila nesmělým dojmem a bylo vidět, že její sebevědomí hodně brzdí plnoštíhlá postava. Pak ale Charlotte rychle shodila desítky kilogramů a začalo se šuškat, že s jejím životem není vše růžové tak, jak se může na první pohled zdát. Nyní se objevila také tvrzení, že se mladá Štiková neživí poctivě.

Hvězda televizní reality show Štiky v roce 2022 prošla proměnou, ze které spadla brada i její matce Monice Binias. Tehdy Charlotte pro Prima Ženy uvedla, že si změnila jídelníček a začala se pohybovat.

„Já nechci říkat přesně, z jaké startovní váhy jsem začínala. O tom chci udělat jednou projekt. Ale mohu říct, že celkově mám dole 40 kg. Upravila jsem si jídelníček, začala si dávat pozor na to, co jím, začala jsem chodit, pohybovat se... Postupně jsem viděla první výsledky, to mi dalo sílu jít dál,“ sdělila Charlotte s tím, že je zcela spokojená se svým životem. Už před rokem se začaly objevovat obavy, aby za její radikální proměnou nestály problémy či noční způsob života. Oba její rodiče uvedli, že Charlotte hubne až moc rychle. Michal Štika například pro Primu uvedl, že by Charlotte měla brzdit, protože vše má své hranice.

Jak opravdu podniká Charlotte Štiková?

Na začátku roku 2023 se ještě zdálo, že hubená Charlotte bude hvězdou pražských večírků. Jenže ránu do její pověsti začaly vrážet ženy, které tvrdí, že je mladá Štiková podvedla. Několik žen uvedlo, že Charlottě poslaly peníze, ale nedostaly slíbené zboží. Pak prý přestala Charlotte komunikovat.

"V srpnu 2022 jsem u ní přes Instagram zakoupila koženkové šortky, a dodnes nemám ani peníze, ani šortky. Došla mi trpělivost," uvedla pro deník Blesk jedna z žen, která se cítí být poškozená. A bohužel nebyla sama. Redakce Prima Ženy se pokusila Charlotte kontaktovat, ta ale telefon nezvedala. K tomu, co se děje, se tehdy nechtěl nikdo z velké rodiny vyjadřovat. Pražskými bary se ale začaly šířit drby, že hubená Chalotte najela na životní styl, na který nemá dostatek financí a že přijde drsný náraz do zdi.

Získat vyjádření od Charlotte je složité, telefon, který dříve používala, nefunguje, o čemž se redakce Prima Ženy opakovaně přesvědčila.

Takhle rodina řádila v reality show Štiky:

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak dnes žije Lindsay Lohan

Nakonec se k celé záležitosti vyjádřil Michal Štika, který na svých sociálních sítích uvedl, že nemůže komunikovat za svou dospělou dceru.

„Chtěl bych sdělit všem, kteří mi píší zprávy ohledně mé dcery Charlotte a kvůli jejím pochybným obchodům na soc. sítích. Je mi to velice líto, ale bohužel nemám vliv na skoro sedmadvacetiletou ženu, která si žije svým životem. Poslední dobou dokonce přerušila kontakt s rodinou, která s ní chtěla řešit její záležitosti. Velice mě to mrzí a jako otce zraňuje. Doufám, že se Charlotte vzpamatuje a svoje záležitostí srovná,“ napsal Michal Štika, který nechtěl zabíhat do detailů.

Je ale vidět, že ti, kteří mají Charlottu rádi, jsou zaskočení tím, jak nyní žije. Měla by se rychle vzpamatovat nejen kvůli rodičům, ale jako dospělá má zodpovědnost hlavně sama k sobě.

Sdílejte článek
Štítky rodina hubnutí TV Prima Charlotte Štiková Michal Štika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.