České domovy jsou přeplněné. Do pořádku dá věci Gondíková a krotitelé chaosu

Proměna domovů, jaká tu ještě nebyla. Průměrná rodina má doma kolem šedesáti tisíc předmětů, většinu z nich ale používá výjimečně nebo vůbec. Experti na pořádek to vezmou v novém pořadu zgruntu. A dají vám vše do pořádku. Nechají vám všechny věci vynést před dům, roztřídí je a zorganizují znovu tak, aby se všem obyvatelům domácnosti lépe bydlelo a dýchalo. Pořádek v domě totiž znamená i pořádek v duši. Pořadem provází ostřílená moderátorka Adéla Gondíková.

„Pro psychiku člověka není dobré obklopovat se zbytečnostmi, proto jsme dali dohromady odborníky, kteří pomohou těm, kdo si se svým životem, i nepořádkem v něm, nevědí rady. Praktické tipy i návody, jak zatočit s chaosem, jsou totiž snadno využitelné nejen před kamerou, ale také v běžném životě,“ říká výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková.

Adéla Gondíková a její tým odborníků pomáhá s přeměnou přeplněných a nezorganizovaných českých domovů. Majitelé nevěří svým očím, když vidí všechny své věci vyskládané ve velké hale. Jejich úkol je jasný: jen něco si nechat, ostatní darovat, recyklovat nebo vyhodit. Domovy projdou pořádným úklidem i organizační proměnou. A dům i život jeho obyvatel se dá pěkně do pořádku!

Během jednoho dílu tvůrci diváky seznámí s rodinou i odborníky – tedy experty na opravy, domácí práce, úklid i organizaci, všechny věci budou vyklizeny, roztříděny a darovány, bez milosti vyhozeny, případně ponechány. Experti zároveň pracují na tom, aby se rodina vrátila do lepšího bydlení. Na konci každého dílu se tak doopravdy stane.

Reality show s prvky psychologického rozboru, přestavby a spousty tipů pro diváka je tady. Dívejte se v pátek večer na Primu na to, jak si svůj život uspořádají jiní, a rozhlédněte se kolem sebe. Kolik úprav potřebujete pro pohodlnější bydlení vy?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.