Adéla Gondíková uklízí cizí domácnosti. Překvapily ji sbírky propisek u Čechů doma

Gondíková a Langmajer se stali inspirací pro scénář

Moderátorka a herečka Adéla Gondíková je známá svým smyslem pro humor. Tentokrát ale o vtip nejde, bude provázet reality show zaměřenou na pořádný úklid! Natáčení nejen jí odhalilo řadu pozoruhodností, na které v českých domácnostech můžeme narazit.

Principem chystané televizní novinky je rozdělit byt žlutou lepicí páskou na malé části. Dokáže si průvodkyně pořadem sama představit, že by se jí do stejných ploch vešel celý její život?

„Myslím, že tam by se můj život rozhodně nevešel a Bára (expertka na úklid, pozn. red.) by se mnou měla velkou práci. Bohužel,“ odpovídá upřímně Adéla Gondíková a netají se pořádkumilovností. „Uklízím ráda, když jsem doma sama a když mám čas. Což je hodně málo kdy. Potřebovala bych tuto konstelaci častěji,“ dodává s úsměvem hvězda show Inkognito.

Pořad Do pořádku, který má premiéru už 19. května na Primě, je ale nejen o uklízení. Nabízí také sondu do nitra českých domácností, které rozhodně mají čím překvapit. „Zarazilo mě, že v mnoha případech lidé nemají jídelní stůl. Jedí u televizního stolku," vzpomíná Gondíková na jedno takové zajímavé zjištění během natáčení a pak také na to, že většina domácností sbírá obří množství propisek.

Zaostřeno na úklid i organizační proměnu

Adéla Gondíková pomáhá s přeměnou přeplněných a nezorganizovaných českých domovů spolu s týmem odborníků. Majitelé v reality show nevěří svým očím, když vidí všechny své věci vyskládané ve velké hale, a že všechny patří jim. Nechat si můžou jen něco z těch hromad, ostatní mohou darovat, recyklovat nebo vyhodit. Na konci této trnité i psychicky náročné cesty je ovšem dům jako klícka a život jeho obyvatel se dá pěkně do pořádku!

Během jednoho dílu tvůrci diváky seznámí s rodinou i odborníky – tedy experty na opravy, domácí práce, úklid i organizaci. Experti zároveň pracují na návratu rodiny do lepšího bydlení.

Čtěte také, jak Adéla Gondíková šokovala kolegy fotkou svého portrétu a rakve.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.