Do pořádku: Krotitelé chaosu míří na Primu v nové reality show

Upoutávka - Agrometal v dubnu na prima+

Reality show s prvky psychologického rozboru, přestavby a celé řady tipů je tady. Od 19. května se na Primě dívejte, jak si svůj život uspořádají s pomocí odborníků na pořádek jiní. Taková proměna domovů tu ještě nebyla.

Průměrná rodina má doma kolem šedesáti tisíc předmětů. Většinu z nich ale používá výjimečně nebo vůbec. Právě s nepotřebnými věcmi zatočí experti na pořádek. Navštíveným rodinám nechají všechny věci vynést před dům, roztřídí je a zorganizují znovu tak, aby se všem obyvatelům domácnosti lépe bydlelo a dýchalo. Pořádek v domě totiž znamená i pořádek v duši.

Výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková o konceptu pořadu říká: „Pro psychiku člověka není dobré obklopovat se zbytečnostmi, proto jsme dali dohromady odborníky, kteří pomohou těm, kdo si se svým životem, i nepořádkem v něm, nevědí rady. Praktické tipy i návody, jak zatočit s chaosem, jsou totiž snadno využitelné nejen před kamerou, ale také v běžném životě.“

Adéla Gondíková a její tým odborníků pomáhá s přeměnou přeplněných a nezorganizovaných českých domovů. Majitelé nevěří svým očím, když vidí všechny své věci vyskládané ve velké hale. Jejich úkol je jasný: jen něco si nechat, ostatní darovat, recyklovat nebo vyhodit. Domovy projdou pořádným úklidem i organizační proměnou. A dům i život jeho obyvatel se dá pěkně do pořádku!

Během jednoho dílu nové reality show Do pořádku jeho tvůrci diváky seznámí s rodinou i odborníky – tedy experty na opravy, domácí práce, úklid i organizaci, všechny věci budou vyklizeny, roztříděny a darovány, bez milosti vyhozeny, případně ponechány. Experti zároveň pracují na tom, aby se rodina vrátila do lepšího bydlení. Na konci každého dílu se tak doopravdy stane.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.