Chlad se o půvabnou manželku nebojí. Když to na ni někdo zkouší, jen se směji, říká

KVIFF: Richard Chlad v Karlových Varech

Miliardář Richard Chlad do Karlových Varů přijel se svou okouzlující manželkou Annou-Marií. Dvojici jsme zastihli na honosném večírku, který se konal v zahradách hotelu Imperial. Chlad pro Prima Ženy promluvil mimo jiné také o tom, jak moc žárlí, když se na jeho manželku soustředí mužské pohledy.

Anna-Marie zvolila na večírek společnosti Progresus šaty od značky Anamé, které ji zaujaly na Instagramu. Pro Prima Ženy Chladova manželka přiznala, že nepatří k lidem, kteří by se vyžívali v dlouhých přípravách na večírek.

„Příprava mi trvala přesně hodinu. Přiznám se ale, že se o mě starali dva lidé, jeden o vlasy a druhý o make-up,“ uvedla Anna-Marie, která pro web Prima Ženy také přiznala, že letos v Karlových Varech nestihnou s manželem ani jeden film, přestože se těšili na Vlny od Jiřího Mádla.

Podívejte se, jak to vypadalo na honosném večírku v zahradách hotelu Imperial:

„Vlny mají dobré recenze a kritiky, těšila jsem se na ně, ale bohužel zase do toho vlezla nějaká akce,“ uvedla Chladova manželka. Její partner ji doplnil, že má výčitky svědomí, že letos se pobyt Karlových Varech obejde bez návštěvy kina.

Zkusil by to na ní jen idiot, říká Chlad

Úspěšný podnikatel také dostal dotaz, zda zůstává v klidu, když mu sexy manželku ve společnosti okukují jiní pánové. Přiznal, že ho těší, že má po svém boku ženu, která umí poutat pozornost.

„Je v tom obrovské ego a také ješitnost, tak to je,“ uvedl Chlad s tím, že každý muž je rád, když má po svém boku okouzlující ženu. Na půvabnou polovičku ani moc nežárlí, protože ví, že se bát nemusí.

Mohlo by vás zajímat: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

„Annu si troufne oslovit a balit jen idiot, protože každý ví, co bude následovat,“ smál se při rozhovoru s redaktorem webu Prima Ženy miliardář a jeho manželka doplnila, že takovým pokusům o svádění se vždy společně zasmějí.

Podívejte se také na rozhovor s Karlosem Vémolou a jeho manželkou Lelou:

Sdílejte článek
Štítky móda vztah Karlovy Vary šaty Richard Chlad provokace Anna-Marie Kánská KVIFF 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 7. 2024

Berani, ostatní lidé vám dnes mohou ukrást pozornost, ale nenechte se tím rozhodit. Klíčem k úspěchu je učit se od těch, kteří se ujímají vedení. Bavte se a nedělejte si starosti s detaily. Určitá dynamika vám pomáhá transformovat určité oblasti vašeho života, které potřebují změnu. Vyjděte ze zajetých kolejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.