Nejluxusnější party ve Varech zchladil déšť. Krainová s Verešovou se na něj připravily

KVIFF: Slavní v dešti

Po horkém dni, kdy se hostům šaty a vlasy lepily na záda, přišla změna počasí, která přinesla déšť. Jak se s vodou popraly celebrity, které bouřka zastihla na jedné z nejslavnějších party na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech?

Krainová déšť vyřešila kloboučkem

Modelka Simona Krainová prozřetelně přišla v klobouku a tvrdila, že celý outfit, který jí připravil návrhář Jakub Poner, byl promyšlený právě kvůli předpovědi počasí. Simonu tak déšť nepřekvapil a dle svých slov navíc nemusela držet deštník.

„Já miluji jeho tvorbu a miluji, že za ním mohu přijít i jen pár dnů před akcí s tím, že nemám co na sebe a on s tím dokáže pracovat. Ono se to neříká u návrhářů, ale on to umí dát za pár hodin do kupy,“ prozradila Simona Krainová na svého milovaného designéra a stylistu.

Verešová a plánovaný mokrý look

„My jsme se smáli s mým vizážistou, který říkal: ‚Andreo, vytvořím ti mokrý look, vypadá to, že bude pršet...‘ a potom jsme usoudili, že to vypadá, že nakonec všechny ženy skončí s mokrým lookem,“ zasmála se modelka Andrea Verešová. Jak dopadly v dešti její bílé šaty s hlubokým výstřihem, můžete vidět ve videu v úvodu článku.

Jak se s deštěm vypořádali například novinářka Světlana Witowská a diplomat Petr Kolář a jak si letos festival v Karlových Varech užívá influencerka Bára Mlejnková, zjistíte ve videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.