Celebrity

3. února 2024 08:30

Josef Šťastna

Manželé Chladovi promluvili o svádění. Střízlivý jsem ženu sbalit neuměl, přiznal miliardář

Chlad, Kánská Playboy křest 2024 leden a únor

Miliardář Richard Chlad zažívá spokojené životní období po boku novomanželky Anny Marie a na večírku magazínu Playboy působil velmi uvolněně, stejně jako jeho drahá polovička. Proto jsme využili situace a manželů se zeptali na jejich vztah k nahotě a ke svádění. Hlavně Richard Chlad se hodně otevřel a zavzpomínal, jak to se ženami vůbec neuměl.

Když se Richard Chlad s manželkou Annou Marií objevili na večírku Playboy, působili nejdříve trochu odtažitým dojmem. To ale byly jen mimikry, protože hned při prvním dotazu před kamerou roztáli a uvolněně si povídali nejen o nahotě. Podnikatel přiznal, že první erotické zážitky sbíral jako dospívající kluk v Chorvatsku.

„Už jako dítě jsem zažil v Chorvatsku nudistické pláže, kam jsme to jako kluci jezdili očumovat na nafukovacích matracích. To ale bylo všechno ještě tabuizované. Když jsem viděl první Playboy magazín, když ho přinesl spolužák do školy, pro mě to byl tehdy vrchol porna. Přiznám se, že první ruční práce Richarda Chlada byly nad časopisy, které se povedlo propašovat do Česka,“ sdělil bez okolků úspěšný podnikatel, který se na nahé ženské tělo rád podívá, přesto oceňuje, že se do pánských magazínů vracejí umělecké fotky a nádech tajemna.

„Vítám to lehké zahalování a tajemno. Jsem rád, že se to téměř z porna vrací zpátky k umělecké fotografii, kdy se platí špičkoví fotografové a řeší se pěkné exteriéry a oslovují hezcí lidé. Přiznám se, že nemám moc rád tetování, podle mě to ženu trochu zlevňuje... V těch magazínech dnes vidím, že se dámy vrací třeba k osmdesátkám, tedy k tomu normálu, že se zase obdivuje krásné tělo a není potřeba to podtrhávat nebo devastovat tetováží. Ale to je asi tím, že mi už je tolik, kolik mi je,“ uvedl se smíchem Chlad, který již překročil šedesátku.

Anna Marie Chladová se ženám dívá na ruce

Anna Marie přiznala, že se umí otočit i za krásnou ženou a nejdříve jí zrak padne na ruce a nehty. Nahotu má ráda, ale raději se dívá, než aby se sama předváděla. „Na nudapláži mě určitě nenajdete. Ale kdo si to užívá, ať si to užívá, je to super věc. Pokud je nahota v únosné míře a je umělecká, mám ji velmi ráda. Nepotrpím si na sprosťárny, ale miluji třeba fotografa Helmuta Newtona. Fotky v jeho stylu jsou opravdu krásné,“ vysvětlila dobře naladěná dáma, která je dcerou herečky Veroniky Kánské.

„S Annou přišly do domácnosti i knihy od světových fotografů. Když dorazí na návštěvu malé děti, dáme je do knihovny, jinak ale leží na konferenčním stolku a kvitují to i návštěvy. S nahotou problém nemám, ale nemám rád exhibicionismus za každou cenu. Mám rád hezkou nahotu, hezké lidi v hezkém prostředí, to je paráda,“ doplnil svou manželku Chlad, který se nebál přiznat, že nikdy nebyl velkým svůdníkem. Musel se prý hodně opít a pak čekat, zda ho s nějakou zajímavou holkou seznámí kamarádi.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí zápasník MMA Jiří Procházka

„Byl jsem úplně trapný, úplně v pr*eli. Neuměl jsem sbalit ženskou, pokud jsem byl střízlivý. Přitom si každý myslí, že jsem těch žen měl mraky, že jsem je balil na auta. Ani náhodou! Já sbalil více žen na žigulíka než pak na mercedes. Buď holku dotáhl kamarád, nebo jsem do sebe musel nalít půl lahve vodky, abych začal být chytrý jako rádio. Ale tím jsem ty holky taky pak začal odrazovat, protože jsem měl blbé kecy,“ vysvětlil s upřímností v hlase Chlad, který přiznal, že i on se někdy otočí za chlapem, pochvala z toho ale nekouká.

„Mně se chlapi nelíbí a nikdy nelíbili. Za chlapama se moc nedívám, a když už se podívám, připadá mi ten chlap něčím divný, že je třeba zválený, neupravený. To si spíše říkám: Sakra, jak ty sem můžeš jít? Třeba na večírek, kde je předepsaný dress code a někdo přijde jako lopata v džínách, vytahaném svetru a s okopanýma teniskama. To mě štve, to je fakt, že na takového člověka se podívám se značně opovržlivým pohledem,“ uvedl pro Prima Ženy úspěšný podnikatel, který také popsal, jak reagoval, když to na něj zkoušeli jeho kamarádi z LGBT komunity. Na celý rozhovor se můžete podívat v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky manželka rozhovor nahota playboy miliardář večírek ženy Richard Chlad Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.