Celebrity

2. února 2024 09:53

Josef Šťastna

Kincl má v manželce skvělou kámošku. Spolu s Pavlou hodnotí krásu jiných žen

Kincl, Kinclová Playboy křest 2024 leden a únor

Jeden z nejlepších tuzemských bojovníků MMA Patrik Kincl (34) nezastírá, že je velmi spokojený po boku okouzlující manželky Pavly. Právě s ní se objevil na večírku magazínu Playboy a poskytl redakci Prima Ženy krátký rozhovor.

V květnu minulého roku dokázal Patrik Kincl na body porazit Karlose Vémolu a stal se králem Oktagonu. Od té doby na další velký zápas čeká, ale zase má čas navštěvovat různé prestižní společenské akce. Na večírku magazínu Playboy měl Kincl důležitou roli, protože byl kmotrem nového čísla. Dobře naladěný zápasník pak vtipkoval, že je rád, že mu pánské magazíny už nikdo nezakazuje.

„Já čtu Playboy už hezkou řádku let a je pravda, že doma jsem si to musel vybojovat. Pamatuji si, jak jsem byl ještě malej špunt a máma mi to zakazovala, že je to něco hrozného. Je pro mě čest být kmotrem,“ zavzpomínal v rozhovoru pro Prima Ženy Kincl, který je rád, že ve své manželce našel také kamarádku, jež je velmi liberální a nedělá jí problémy do pánského magazínu také mrknout.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí bojovník Jiří Procházka

„Já si Playboy ráda přečtu s Patrikem, ráda se na ty holky podívám, jsem s tím úplně v pohodě,“ dodala Pavla s tím, že sice ji stoprocentně přitahují a vždy přitahovali muži, ale pohled na hezkou ženu nevynechá, protože na něžné pohlaví je prý mnohdy hezčí pohled.

Kincl přiznal, že ho na sexy ženu často upozorní manželka

Vzhledem k tomu, že rozhovor s dobře naladěnými manželi vznikl na večírku, kde se to jen hemžilo polonahými kráskami, řeč se stočila také na žárlivost. Je možné, že Patrikovi bude závidět řada mužů, má totiž povolené se za hezkou ženou otočit. Navíc ho manželka prý často sama upozorní, aby mu pohled na nějakou svůdnou dámu neunikl.

„Stává se dost často, třeba v autě, že já řídím a žena mě upozorní: 'Hele, koukej, viděl sis ji?'... Moje žena je takový můj kámoš, který mě upozorní na hezké dámy,“ uvedl Kincl s tím, že při pohledu na cizí ženu ho zaujmou prsa, ale také určitá jiskra, kterou dámy na ulici vyzařují.

"Prsa zaujmou, s tím souhlasím. Ale vždy tam musí být ještě něco, co slovy nedokážu popsat. Už třeba podle chůze, koukáme třeba zezadu a žena se nese jako laňka, to je něco, co nás zaujme,“ vysvětlil zápasník MMA, který také s úsměvem prozradil recept na dobře fungující manželství.

Jde prý o to, aby chlap neměl sílu blbnout jinde. Kincl vysvětlil, že když jde z tréninku, tak opravdu nemá energii a chuť jezdit někam lovit a svádět cizí ženy. „Receptem na fungující manželství jsou tréninky MMA. Po dvoufázovém tréninku člověk nemá chuť lítat do města a nahánět holky. Samozřejmě si vážím své ženy, miluji ji a je to něco, co bych jí nedělal,“ popsal bojovník a také se rozpovídal, jak on vnímá nahotu a zda je stydlivý. Na celý rozhovor se můžete podívat v úvodu článku.

Na večírku magazínu Playboy jsme vyzpovídali také Denisu Nesvačilovou:

Sdílejte článek
Štítky nahota večírek MMA Playboy Karlos Vémola erotika Patrik Kincl Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.