Celebrity

13. prosince 2023 17:07

Šarlota Chmelařová

Lela Vémola naštvala fanoušky pravým kožichem. Nebudu přeci mrznout, brání se

Stěhování Vémolovy tygřice: Jako by odvedli člena rodiny, uvedla Lela

Lela Vémola, za svobodna Ceterová, se stala terčem kritiky poté, co na sociálních sítích uveřejnila soutěž o pravé kožichy. Sama má přitom jeden takový na sobě. Fanoušky tím rozzuřila doběla. Jaký vzkaz jim pak poslala?

Lela Vémola Ceterová je známá svou extravagancí. Slovenská playmate si z kritiků příliš těžkou hlavu nedělá, a naopak se ráda nápadně obléká a výrazně líčí. Tentokrát tomu nebylo jinak. Pozornost upoutal jeden z jejích nejnovějších příspěvků na Instagramu, ve kterém Lela pózuje v pravém černém kožichu, který propaguje.

Mohlo by vás zajímat: Lela nabízí fanouškům možnost osobního setkání. Brunch s ní stojí jako dvě noci v hotelu

To se pochopitelně nelíbilo fanouškům bojujícím za práva zvířat. „Humanistka, která podporuje lásku ke zvířatům, a potom natočí reklamy na kožich z lišek. Pokrytectví, jež nezná meze,“ napsala například jedna žena pod fotku. „Nechápu ten kožich, když se prezentují jako milovníci zvířat, a pak si vezme jeho žena na sebe kožich z lišky, kterou kvůli tomu museli zabít,“ píše se v dalším komentáři. Není to však poprvé, co má na sobě Lela pravý kožich, jak můžete vidět v naší galerii.

Lela kritikům poslala jasný vzkaz

Není to přitom tak dávno, co vyšel najevo fakt, že jejímu manželovi Karlosovi vzali tygřici Antonii Rambu. Lela v médiích Vémolu obhajovala. „Odvlekli člena rodiny, o kterého jsme se starali. Hlavně tedy Karlos, protože on je obrovský milovník zvířat, stará se o ně opravdu nadstandardně s velkou láskou. Myslím si, že to není úplně správné rozhodnutí, protože naše Ramba se určitě nebude mít nikde jinde lépe. Tady se měla nejlépe," sdělila Lela v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Čtěte také: Lela Vémola už má doma vánoční stromeček. Zvolila jsem jednoduchou eleganci, říká

Manželka Karlose Vémoly každopádně reakce fanoušků nechápe a vysvětluje si je jako závist. „Co na tom není elegantní? Mám snad kozy ven, nebo šaty, kde je mi vidět řiť? Vy jenom závidíte moji postavu po dvou dětech,“ napsala Lela. Všem ostatním pak poslala jasný vzkaz. „Je zima. Tak přece nebudu mrznout. Ale děkuji za vaši starostlivost,“ okomentovala fotku dvojnásobná maminka. Aktuálně jsou komentáře pod fotkou vypnuté.

Jste pro nebo proti pravým kožešinám ze zvířat?

Stěhování lvů u Karlose Vémoly pokračuje:

Sdílejte článek
Štítky zvířata celebrity Karlos Vémola Lela Ceterová kožich móda Lela Vémola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.