Celebrity

20. listopadu 2023 18:30

Šarlota Chmelařová

Lela Vémola už má doma vánoční stromeček. Zvolila jsem jednoduchou eleganci, říká

Manželka známého bijce je proslulá svou extravagancí. Lela Vémola se na sociálních sítích pochlubila okázalým vánočním stromečkem, který sahá téměř ke stropu. V jakém je stylu a proč se dvojnásobná maminka rozhodla zdobit tak brzy?

Lela Vémola se nedávno na sociálních sítích pochlubila svým novým projektem, ve kterém fanouškům nabízí osobní setkání v rámci společného brunche. Teď zaujala znovu, a to svým poněkud předčasně ozdobeným stromečkem. Vnadná blondýnka se rozhodla vytvořit vánoční atmosféru pro svou rodinu už v druhé polovině listopadu.

Mohlo by vás zajímat: Děti chránila se sochou v ruce. Lela Vémola popsala, jak zastavila lupiče

„Pomalu přichází vánoční čas a brzy bude klepat za dveřmi Mikuláš. Já jsem se rozhodla už předčasně udělat stromeček a výzdobu za pomoci mojí maminky, která přišla z Bratislavy i s tatínkem. V dobré společnosti a při dobrém červeném víně jde práce od ruky. Tentokrát jsem zvolila jednoduchou eleganci,“ napsala k fotografii, kterou umístila na Instagram.

Stromeček až ke stropu

Bývalá playmate není žádný troškař a na snímku je vidět, že stromeček rozhodně nepatří mezi ty nejmenší. Umělý, bezmála třímetrový strom je „zasněžený“ a laděný do bílé barvy. Kolem něj nechybí řada dalších vánočních dekorací a postaviček. Svých sledujících se dvojnásobná maminka zeptala, jak jsou na tom s vánoční výzdobou a strojením stromečku oni.

Většina lidí jí v komentářích odpověděla, že mívají stromeček buď den před Štědrým dnem nebo až 24. prosince. „Začínám výzdobu prvním adventem a stromeček zdobíme den před Štědrým dnem a zasvítí poprvé 24. 12. společně s dárky,“ napsala například jedna žena.

Čtěte také: Manželka Vémoly si nechala upravit oči. I dvojnásobná máma může být sexy, říká Lela

Najdou se ale i tací, kteří chápou, proč se Lela vrhla do výzdoby tak brzy. „Vzhledem k tomu, že třeba my máme s manželem 3 děti, dvoupatrový dům, Vánoce milujeme a zdobíme si to jak u Kevina…sami... tak už mám taky hotovo včetně vánočního úklidu a mohu v klidu dýchat, užívat si vánoční výzdobu déle a ne zdobit 24. 12 a za 14 dní to sundavat,“ popsala například jedna ze sledujících. Lela Vémola tedy pravděpodobně přece jen není úplně první a jedinou maminkou, která má nazdobený stromek už před koncem listopadu.

Lela Vémola promluvila děsivé zkušenosti s vloupáním:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.