Děti chránila se sochou v ruce. Lela Vémola popsala, jak zastavila lupiče

Lela Vémola před důležitým zápasem manžela zavzpomínala na okamžiky hrůzy

Do Vémolandu slavného MMA zápasníka se už před více než rokem vloupali zloději. Karlos Vémola (38) tou dobou nebyl doma, jeho manželka Lela (34) s dětmi ale ano. Slovenská playmate se zachovala velmi statečně a jakmile vypozorovala příležitost, vetřelce zamkla ve svém šatníku. Okamžiky hrůzy popsala pro CNN Prima News.

Lela Vémola rozhodně není křehká květinka. Jako manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly se pohybuje ve světě, kde je škoda každé rány, která jde vedle, ale na loňské vloupání ji ani sledování krvavých soubojů nemohlo připravit. Zatímco doma uspávala děti, povšimla si, že místo, které mělo být bezpečným přístavem, bylo narušeno cizími lidmi.

„Byla to věc, kterou člověk nepředvídá. Samotnou mě to velmi šokovalo. Byla jsem sama doma s dětmi a najednou se ke mně někdo vloupal. Ale zvládla jsem to,“ zavzpomínala na šokující chvíle pro CNN Prima News dvojnásobná maminka, která při krizovém momentu zrovna ukládala děti ke spánku.

Hluční zloději

„Dole jsem všechno pozhasínala a šla jsem nahoru. A najednou jsem slyšela takové bouchání, že nám někdo chodí po střeše. Ty zvuky poznám, protože když jsou Vánoce a střechu zdobíme světýlky, přesně vím, jak to zní, když po ní někdo chodí. Věděla jsem, že se něco děje a že je zle,“ připomněla si okamžiky hrůzy.

„Když to začalo být intenzivnější a slyšela jsem silnější rány, které šly ze šatníku, který hned vedle ložnice, věděla jsem, že to bude velký průšvih,“ pokračovala Vémolova manželka, která byla tou dobou sama s dětmi v domě. Reagovala ale velmi pohotově a podařilo se jí zabránit jakémukoli střetu se zloději.

„Šatník si zamykám, jako každá správná ženská. Měla jsem v zámku klíč, ale dveře nebyly úplně zavřené. Když jsem věděla, že uvnitř někdo je, tak jsem přemýšlela, zda dveře otevřít, či ne. Ale řekla jsem si, že by to asi dobře nedopadlo, tak jsem dveře dovřela a zamkla,“ popsala.

Pomoc souseda

Karlos Vémola nebyl doma a navíc byl sotva k zastižení, protože měl zápas na Oktagonu. Rozhodla se tedy urychleně kontaktovat souseda, který je i rodinným kamarádem. Ten naštěstí k dispozici byl a dámě v nesnázích rychle přispěchal na pomoc.

„Z mého hlasu pochopil, že to není sranda, tak k nám rychle spěchal. Nejhorší moment byl, když zloději, kteří byli v šatníku, začali hýbat klikou. Bylo to jak z hororu. Vzala jsem si do ruky tu největší věc, kterou jsem našla. Byla to socha a držela jsem ji v náručí, abych se případně mohla bránit,“ popsala Lela děsivé momenty.

„Nechápu ale, jak je mohlo napadnout se sem vloupat, když ze střechy museli vidět, že se svítí a že je někdo doma. Asi zloději nebyli perfektní, protože zapomněli, že já na Oktagonu s dětmi nejsem. Nebojím se jich, já jsem svou rodinu ochránila,“ zakončila Lela Vémola a upozornila, že od té doby dům s manželem zabezpečili mnohem lépe.

Lela Vémola řekla, čím ji manžel potěšil na výročí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.