Celebrity

10. listopadu 2023 16:20

Šarlota Chmelařová

Lela nabízí fanouškům možnost osobního setkání. Brunch s ní stojí jako dvě noci v hotelu

Manželka zápasníka Karlose Vémoly je podnikavá žena. Lela se rozhodla svým fanouškům nabídnout osobní setkání. U dobrého jídla a pití si s ní mohou lidé popovídat a poznat, jaká skutečně je. Za společný čas si účtuje bezmála pět tisíc korun. Tedy zhruba tolik, kolik stojí dvě noci v hotelu pro dvě osoby.

Lela Vémola se rozhodla rozjet nový byznys. Svým fanouškům na sociální síti nabídla jedinečnou možnost se s ní setkat osobně. Nebrání se prý žádným otázkám a ti, kteří si čas s ní zaplatí, prý poznají její skutečné já. Za 3,5hodinový brunch s manželkou známého bijce jeden člověk zaplatí 4 990 korun. „Po celou dobu tam budeme mít samé drinky, chutné jídlo, celý můj tým a hlavně mě, přeci,“ popisuje s úsměvem Lela na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Lela Vémola se oblékla ve stylu panenky Barbie. Fanoušci nešetřili kritikou

Setkání proběhne na několika místech Slovenska a České republiky. Například v Praze se s Lelou mohou její fanoušci potkat 2. prosince v 10:30. Bývalá playmate láká na to, že v rámci osobního setkání budou mít lidé možnost poznat její skutečné já. „Každý den mi chodí nespočetně mnoho zpráv od vás a mně je to tak líto, že vám nedokážu odepisovat,“ popisuje Karlosova manželka v jednom ze svých videí. „A právě proto jsem pro vás vymyslela novinku, abychom se mohly sblížit, abychom se vám mohla věnovat a abyste mě mohly poznat. Já jsem pro vás vymyslela nový projekt, a to je brunch s Lelou, kde budete mít možnost poznat, jaká ve skutečnosti jsem,“ sděluje blondýnka svým fanynkám. Ačkoliv mluví primárně k ženám, vítáni jsou prý i muži.

Lidé dostanou na památku fotky a videa

Mimoto na místě bude také její profesionální tým včetně fotografa, který se postará o společné fotky a videa na památku. „Já jsem jim chtěla dát možnost, abychom si mohly popovídat, poznat se a abychom se staly takovými instagramovými kámoškami. Když má někdo rád zpěváka, jde na koncert, když herce, jde na představení. Nejsem zpěvačka ani herečka, tak jsem se rozhodla jít touto cestou. Když má někdo rád mě, může teď přijít za mnou,“ prozradila Vémola Blesku.

Čtěte také: Ani přes Oktagon na ni nezapomněl. Lela Vémola řekla, čím ji manžel na výročí potěšil

Léla má v plánu dorazit ještě například do Brna, Plzně, Teplic a dalších měst. Na místě s ní bude vždy i její vizážistka, stylistka, kadeřnice, specialistka na obočí a řasy a již zmiňovaný fotograf, který se bude starat o to, aby si mohl každý ze setkání odnést památku v podobě fotek a videí.

I její manžel Karlos Vémola se v minulosti snažil podobným způsobem podnikat. Podle informací Extra.cz nabízel možnost soukromých tréninků. Za šedesátiminutový trénink měl zájemce zaplatit 4 499 korun, pro dva to pak bylo 6 999 korun. V prosinci roku 2020 také mohli lidé za 10 tisíc navštívit jejich soukromou zoo ve Vémolandu. U fanoušků se to ale tehdy nesetkalo s příliš pozitivními reakcemi.

Lela Vémola před důležitým zápasem svého manžela zavzpomínala na okamžiky hrůzy

Sdílejte článek
Štítky celebrity Lela Ceterová Lela Vémola Lela brunch

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.