Celebrity

1. prosince 2023 12:45

Vanesa Havlíková

Netradiční Vánoce u Vémolových. Karlose je mi líto, nenají se jako ostatní, říká Lela

Vánoční rozhovor s Lelou Vémolou

S manželkou zápasníka Karlose Vémoly (38) Lelou (34) jsme se sešli, abychom si popovídali o blížících se Vánocích, které se u nich letos ponesou v trochu jiném duchu. Bojovníka totiž čeká na konci roku důležitý zápas vyžadující tvrdou přípravu. Jak bude vypadat jejich štědrovečerní večeře a má už Lela nakoupené dárky a upečené cukroví? To a mnohem více prozradila redakci webu Prima Ženy v exkluzivním rozhovoru.

Letošní rok jste si se zdobením stromečku opravdu pospíšila. Proč jste se rozhodla mít ho už od 19. listopadu?
Samotnou mě to překvapilo, ale asi jsem chtěla tu vánoční atmosféru kvůli dětem přiblížit co nejdříve. Chtěla jsem, aby se jim rozzářily oči a aby díky tomu byla doma pozitivní nálada. Můj muž totiž bude mít už brzy zápas, takže jsou doma nervy tuhé, tak jsem chtěla tu atmosféru trošku zjemnit.

Přečtěte si: Lela Vémola už má doma vánoční stromeček. Zvolila jsem jednoduchou eleganci, říká

Máte už nakoupené dárky? Platí u vás, že čím více, tím lépe?
Přiznám se, že mám dárky nakoupené pro děti, ale pro zbytek rodiny ještě ne. Nechávám si to na poslední chvíli. Vánoce jsou o dětech, takže samozřejmě dárků pro děti musí být pod stromečkem spoustu. Je to pro ně výjimečný den. S manželem jsme si ale řekli, že dárky budeme kupovat jenom jim a že my dva si nic dávat nemusíme, máme v podstatě už všechno. Většinou ale nevíme, co jeden od druhého dostaneme, je to vždycky překvapení. Sice jsme si řekli, že si nic nedáme, ale uvidíme.

S kým strávíte Štědrý den?
V minulých letech nás na Vánoce navštívila maminka manžela a i moji rodiče už u nás jednou na Štědrý den byli. Letos ho ale strávíme sami s manželem a dětmi. Je možné, že nás navštíví i děti Karlose z Anglie. Pokud přijedou, budeme moc rádi, protože minulý rok s námi byli a bylo to moc fajn. Taková jedna velká rodina. Všichni se máme opravdu moc rádi a vzájemně se respektujeme.

Jak vypadá vaše štědrovečerní večeře?
Jelikož je Karlos před zápasem, bude se muset ve stravě omezit. Budou to další Vánoce na dietě, je mi ho opravdu líto. Opět Štědrý večer, kdy se on nenají jako ostatní. Bude mít jen rýži a pečené kuřecí maso. Ale já tu tradici určitě budu dodržovat kvůli dětem, jsem tak zvyklá i od mých rodičů, takže budu vařit jako každý rok. Udělám bramborový salát, rybu, kuřecí řízky a slovenskou kapustnicu.

Pečete cukroví?
Cukroví budu určitě péct. Minulý rok jsem pekla devět druhů a letos to plánuju podobně. Moc se na to těším, protože dcera oslaví 18. prosince čtvrté narozeniny a je už taková moje velká pomocnice. Pečení ji baví, takže si to společně užijeme.

Čtěte také: Nejlepší recepty na tradiční české vánoční cukroví

Dodržujete některé vánoční tradice?
Co se týče vánočních tradic, určitě musí být kapustnica a předtím, než se usadíme ke stolu, musíme zazvonit zvonečkem. Prostíráme také navíc za ty, kteří už tu s námi nemůžou být.

I před Vánoci máte stále nabitý program. Nedávno jste spustila projekt Lela brunch, který se uskuteční 2. prosince. Jak vás to napadlo?
Protože mám sociální sítě, na kterých mě sleduje hodně lidí a často mi od žen chodí zprávy, zda bych se s nimi nesetkala, napadlo mě uspořádat společné setkání při dobrém jídle a pití. Bude tam můj tým lidí, se kterými spolupracuji. Nebude chybět profesionální fotograf, vizážisté a stylisté, kteří všem přítomným poradí, jak vyfotit selfie, natočit reels, nalíčit se a stylově zkombinovat oblečení.

To, jak mě nyní vidíte, je práce mého týmu, protože v domácnosti jsem obyčejná žena, která chodí v teplákách a nenamalovaná. Fanoušci se mě budou moci zeptat na cokoliv, s každým si udělám fotku a připiju si a hlavně mě poznají takovou, jaká opravdu jsem.

Jak jste se popasovala s negativními komentáři, které se týkají ceny za setkání s vámi?
Z negativních komentářů si nic nedělám. Za život jsem se už naučila, že si nebudu brát k srdci rady lidí, jejichž život bych nechtěla žít. Manželovi se moje myšlenka také líbí a podporuje mě v tom. Cena je určitě adekvátní. Jsou to tři a půl hodiny neomezeného jídla a pití a to samozřejmě něco stojí. Když se podíváte na takové setkání s někým známým v Česku, zaplatíte si i za pouhé psaní s dotyčným nebo dotyčnou. V mém případě je to tedy lepší, budeme to mít více kontaktní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.