Seriály a filmy

11. července 2017 18:01

Petra Kloidová

5 zásadních novinek, které se stanou ve 3. sérii Sherlocka Holmese

Sherlock Holmes: Jak prosté III (19) - upoutávka

Nebojte, nenadhodíme vám tady všechny spoilery. Kam se ale posunuly seriálové charaktery Sherlocka Holmese během třetí sezóny?

Co uvidíte v 19. dílu Sherlocka Holmese: Jak prosté?

Sherlock Holmes a Joan Watsonová se pustí do řešení vraždy hackera, který patřil do známé kybernetické skupiny…

Kdo je vrahem uvidíte už ve středu na Prima LOVE pravidelně ve 20.15!

Kam Sherlocka a Watsonovou posunula 3. řada seriálu?

Už první díl 3. série ukázal, že v životě Sherlocka se opravdu něco stalo. Všechno je ale trochu pod rouškou mlhy, do které se dostáváme v pozdějších dílech a začínáme rozeznávat obrysy. První síl začíná po jednom roce od doby, kdy Sherlock nastoupil do MI6 v Londýně. Nikoho tolik nepřekvapí, že Sherlock je bez práce a vrací se do svého newyorského domu.

Watsonová má přítele

Watsonová se v té době odstěhovala od Sherlocka z domu, začala pracovat jako soukromé očko a našla si přítele Andrewa. Toho během třetí řady otrávili.

Kitty Winter

Sherlock se vrací, aby zjistil, že Joan má u sebe chráněnku Kitty Winter. Kitty byla unesena a znásilněna mužem s hodně barevným rejstříkem. Joan ji donutí chodit do psychologické skupinky, ale Kitty má své démony a chuť se pomstít.

Spadne Sherlock Holmes znovu do drog?

A otázka na konec... Upadne znovu Sherlock Holmes do závislosti na heroinu? Holmes se totiž na konci série začne potkávat se svým bývalým drogovým dealerem. Konec třetí řady pro něj totiž nebude lehkým ani bez této situace a Holmese čekají dost nehezké časy.

Sledujte Sherlocka Holmese: Jak prosté každou středu ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.