Celebrity

11. srpna 2023 10:25

Eliška Reiglová

Dagmar Patrasovou sledoval stalker. Policii nevolala, teď toho lituje

Někdejší královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (67) má stále mnoho fanoušků, z nichž někteří ji sledují už dlouhé roky a řada z nich také vyrůstala na jejích písních a pořadech. Nedávno se nicméně setkala s někým, kdo o ni projevil až příliš velký zájem, a příjemná zkušenost to rozhodně nebyla.

Dagmar Patrasová v předchozích letech své kariéry hrála významnou roli v životech svých fanoušků, především těch dětských, kteří vyrůstali na její tvorbě a zůstávají jí dodnes věrní. Příznivců má celou řadu, ale zdá se, že ne všichni uznávají potřebné hranice mezi umělcem a soukromou osobou, která také chce mít svůj klid.

Drzý stalker

„Před náš dům ráno přišel pán, vyndal stativ a kameru a celý den natáčel náš dům. Máme tu uměleckou agenturu, takže k nám chodí i různé známé osobnosti, které natáčel také. Natočil také moji dceru, zkrátka vše, co se kolem domu za celý den dělo,“ svěřila se Dáda Patrasová portálu Kafe.cz.

Tato zkušenost pro ni byla první, za normálních okolností se vůči ní fanoušci chovají ohleduplně. „Občas mě někdo zastaví na ulici, ale většinou jsou to příjemná setkání. Člověk se vyzná, že na mě vyrůstal, vyfotíme se spolu nebo si řekne o podpis a tím to končí. Tohle se skutečně neděje běžně,“ prozradila.

Bez konfliktu

Situace byla pro Dagmar Patrasovou a její blízké velice nepříjemná, nakonec ale nedošlo k žádnému razantnímu řešení. Dotyčný stalker se zkrátka sám od sebe sebral a odjel. Nyní nicméně umělkyně lituje, že nebyla rozhodnější.

„Pána jsme nijak nekonfrontovali. A teď si vyčítám, že jsem rovnou nezavolala policii. Bohužel jsem ale byla tak šokovaná, že mě to v tu chvíli vůbec nenapadlo. Příště to bude to první, co udělám,“ dodala.

Dagmar Patrasové hrozí za nehodu, kterou způsobila, až tři roky vězení:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.