Celebrity

30. května 2024 11:06

Josef Šťastna

Dan Krejčík je z nejhoršího venku. Po rozchodu se Stropnickým se ukázal s mladým fešákem

Zdá se, že po těžkém období plném bolesti přichází do života herce Daniela Krejčíka (29) zase kapky štěstí. Po rozchodu s politikem Matějem Stropnickým (40) se Krejčík trápil, nyní je mu lépe. Navíc je možné, že má ve svém životě novou spřízněnou duši.

O tom, co přesně se stalo na osečanském zámku, Dan Krejčík ani Matěj Stropnický nikdy mluvit nechtěli. Slíbili si, že rozchod proběhne v klidu a bez negativních emocí. Podle zdrojů deníku Blesk mladý herec Stropnického opustil, protože ho načapal při nevěře. Stropnický je nyní na zámku v Osečanech sám, čeká ho náročná sezóna bez partnera.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Stropnický tvrdě zkritizoval Schwarzenbergův pohřeb. Umřel člověk, ne král. Byl zpátečnický, tvrdí

„My jsme vážně nechtěli ventilovat naše vztahové věci. Přes čtyři měsíce jsme si to drželi sami pro sebe a chtěli si všechno vyřešit za zavřenými dveřmi,“ uvedl Krejčík pro Blesk s tím, že nemá potřebu Matěje pomlouvat.

Krejčík po boku neznámého fešáka

Stropnický bude mít plné ruce práce se zámkem v Osečanech. Zatímco Krejčík si začíná užívat svobody. Na Instagramu se objevil snímek, který naznačuje, že mladý herec začíná randit a rozhlížet se po novém partnerovi. V objetí s pohledným Jirkou mu to sluší. Je vidět, že Krejčík pevný stisk už potřeboval.

„Začínám žít svůj nový život, který má spoustu roztomilých fajn výhod,“ nechal se slyšet Krejčík, který věří, že do jeho života se vrací štěstí.

Podívejte se, jak si Krejčík a Stropnický žili na zámku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.