Celebrity

8. dubna 2024 15:45

Josef Šťastna

Zámek v Osečanech zůstal na krku Stropnickému. Krejčík se do sídla za 12 milionů už nevrátí

Matěj Stropnický po čase ukázal bydlení na zámku

Politik Matěj Stropnický (40) a herec Daniel Krejčík (29) v roce 2018 společně zakoupili zámek v Osečanech na Sedlčansku a věřili, že ho společnými silami přemění v úžasné místo pro život. Dvojice se ale rozešla a péči o zámek na svých bedrech nese dnes syn Martina Stropnického.

Matěj Stropnický a Daniel Krejčík zakoupili zámek v Osečanech za 12 milionů korun. To byla ale pouze vstupní investice. Když v Osečanech na podzim roku 2023 natáčela redakce webu Prima Living, tak Stropnický naznačil, kolik milionů umí rozlehlá nemovitost spolykat.

Oprava jedné konkrétní místnosti totiž vyšla na téměř 800 tisíc korun, účet za rekonstrukci střechy se přehoupl přes osm milionů, kamna stojí například více než půl milionu... Osečanský zámek má 28 místností, rekonstrukce sídla není ani v polovině, mnohé věci se ale na konci roku 2023 radikálně změnily.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lásky Martina Stropnického: Jiskra během natáčení i randění se slavnou herečkou po rozvodu

Daniel Krejčík ze zámku odešel

Barokní zámek v Osečanech čeká zcela nová éra. O jednoho zámeckého pána přišel. Daniel Krejčík se rozešel se svým partnerem a vrátil se do Prahy.

Bylo otázkou, zda dvojice nebude zámek dál spravovat společnými silami, zda se oba mladí muži náhodou nedokážou přenést přes partnerské neshody a nezkusí začít novou etapu jako dva podnikatelé.

Mohlo by vás zajímat: Stropnický si zvyká na život bez Krejčíka. Promluvil o tom, co pro něj znamená Jana Maláčová

Webové stránky osečanského zámku navíc ukazují, že Dan Krejčík je dál veden jako majitel a jako kontaktní osoba. Někteří lidé tedy spekulovali o tom, že se Krejčík na rozlehlou nemovitost vrátil a dál bude pracovat na jeho obnově.

Redakce Prima Ženy proto Krejčíka kontaktovala s dotazem, zda se na zámek vrátí jako Stropnického obchodní partner. Přišla ale zamítavá odpověď. „Pouze nejsou aktualizované webové stránky,“ vysvětlil Krejčík s tím, že více se o zámku bavit nechce, že některé věci jsou pořád pro něj citlivé. Návrat do Osečan tak zcela vyloučil s tím, že si myslí, že Stropnický vše zvládne. Matěj tak v Osečanech zahajuje novou etapu, zámeckou káru nyní potáhne sám.

Daniel Krejčík má mnoho práce v divadle, roli si zahrál i v seriálu Vytoč mého agenta:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.