Celebrity

6. března 2024 12:06

Eliška Reiglová

Daniel Krejčík promluvil poprvé po rozchodu: Jsem rád, že v bytě nemám prohlídky

Přestože Matěj Stropnický (40) a Daniel Krejčík (29) působili jako velmi stabilní pár, a to i díky tomu, že si pořídili a společnými silami opravovali zámek, jejich pohádka v lednu skončila. Po více než šesti letech bok po boku se partneři rozešli a za krachem vztahu navíc nemělo stát nic jiného než nevěra. Nyní se poprvé od té doby Krejčík vyjádřil ke svému soukromí.

Život Matěje Stropnického a Daniela Krejčíka se velmi dlouho točil primárně okolo práce na jejich zámku na Sedlčansku, kde žili, a dokonce si tam po propuknutí války na Ukrajině vzali pod křídla několik uprchlých maminek s dětmi. Otevřeně přemýšleli nad tím, že sami také založí rodinu. Tyto představy se ale v lednu rozpadly.

Stáli si po boku dlouhých šest let a platili za jeden z nejpevnějších párů v českém showbyznysovém rybníčku. Jejich rozchod, ke všemu údajně zaviněný nevěrou, tak nejen jejich příznivce šokoval. Ani jeden z nich se ale dlouho nechtěl k soukromí vyjadřovat. Krejčík nyní, s odstupem téměř dvou měsíců, udělal výjimku.

Roztomilé výhody

„Já mám teď takovou malou chvíli, než pojedu dabovat, tak jsem si řekl, že to tady otočím proti sobě a řeknu vám to, na co se mě teď strašně moc často ptáte, a to, jak se mám. Hele, docela dobrý. Paradoxně fakt docela dobrý. Začínám žít svůj nový život, který má spoustu roztomilých fajn výhod,“ řekl na Instagramu.

Čtěte také: Krejčík o ubytování Ukrajinců na zámku: Průpravu mám docela dobrou

Přímo o rozchodu a jeho okolnostech se oblíbený herec nerozpovídal, fanoušky ale uklidnil, když se jim svěřil, že se mu daří dobře. Do svého soukromí ale obecně příliš zabředávat nechtěl, a podal k tomu důvod, pro který musí mít pochopení snad každý.

„Co se týká mého soukromého života, tak budu s dovolením trošku tajemný, protože po té dlouhatánské době, kdy jsem prováděl po místě, kde jsme bydleli, tak jsem vlastně docela rád, že teď v tom mém pražském bytě nejsou prohlídky. Můžu tam mít ‚binčus'. Jako nemám, ale můžu mít,“ dodal s úsměvem.

Podívejte se, jak vypadalo bydlení Krejčíka a Stropnického na zámku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.