Celebrity

31. března 2024 09:37

David Laštovka

Stropnický si zvyká na život bez Krejčíka. Promluvil o tom, co pro něj znamená Jana Maláčová

Matěj Stropnický s Danielem Krejčíkem tvořili pár téměř sedm let. Jejich vztah se zdál idylický, koupili si zámek v Osečanech, který postupně opravovali, na konci loňského roku se ale rozešli. Podle deníku Blesk za to mohla nevěra, do života Matěje Stropnického měla vstoupit žena. Stropnického nyní čeká nová životní etapa. Je možné, že znovu obnoví spolupráci s Janou Maláčovou? I na to se redakce Prima Ženy zeptala.

V době, kdy Jana Maláčová byla ministryní práce a sociálních věcí ve vládě Andreje Babiše, představila Matěje Stropnického jako svého poradce. Velmi si rozuměli a působili jako sehraný pár. Vytvořili dvojici, která si říkala Hustá dvojka. Maláčová věřila, že tato spolupráce dokáže udržet skomírající ČSSD ve sněmovních lavicích, to se ale nepovedlo.

ČTĚTE TAKÉ: Jana Maláčová se rozvedla: Konečně, napsala k fotografii se sklenkou v ruce

Do parlamentních voleb v roce 2021 společně kandidovali za sociální demokracii na čele pražské kandidátky. Maláčová byla jedničkou, Stropnický dvojkou. Ve volbách ale strana neuspěla, cesty Husté dvojky se rozešly.

Matěj Stropnický se naplno soustředil na záchranu zchátralého zámku ze 17. století v Osečanech, který vlastnil s hercem a životním partnerem Danielem Krejčíkem. Zámek společně koupili za 12 milionů korun.

Stropnickému se rozpadl vztah, Maláčová se rozvedla

Na konci loňského roku se Matěj s Danielem nečekaně rozešli. Podrobnosti ani jeden z nich neupřesnil, dohodli se na tom, že důvody přes média sdělovat nebudou. Podle deníku Blesk za tím byla Stropnického nevěra, partnera podle Blesku podvedl s nějakou ženou.

V této souvislosti se po Praze začalo spekulovat, jak silnou roli v Matějově životě atraktivní Maláčová hraje. Bývalá ministryně také potvrdila, že má za sebou rozvod, rozpadlo se jí manželství s vysokým státním úředníkem Alešem Chmelařem.

Jsme přátelé, říká o Maláčové Matěj Stropnický

Matěj Stropnický nyní v rozhovoru pro Prima Ženy odpověděl na otázku, jaký má s Janou Maláčovou momentálně vztah. Také se vyjádřil k otázce, zda leze čekat návrat projektu Hustá dvojka. „Náš vztah je blízký. Jsme přátelé. Myslím, že stejné už to nebude, ale zároveň si prostě rozumíme a věříme, politicky i lidsky, takže nic nechci vyloučit,“ uvedl Matěj Stropnický k další možné spolupráci.

Podívejte se, jak Stropnický na zámku žije:

Na zámku zůstal Stropnický sám

Po rozchodu se Daniel Krejčík, kterého nyní diváci mohou sledovat například v seriálu Vytoč mého agenta, ze zámku odstěhoval. „Teď tu bydlím sám. Je toho hodně, ale musím to zvládnout. Zámek prostě bude. Od března zase u nás v Osečanech každou neděli provázím návštěvníky, tak jako dřív. Kdo chce, může se mě přijít zeptat osobně, přes média jsme se s Danem dohodli, že o nás mluvit nebudeme. Takže to je vše, co k tomu řeknu,“ dodal Matěj Stropnický, který se nebojí toho, že by zámek sám ukočírovat nezvládl.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.