Darija Pavlovičová bydlí v lese. Prince na bílém koni už mám, prořekla se

Darija Pavlovičová (22) je nadějnou mladou herečkou a nedávno našla i další vášeň. Od výhry v taneční soutěži je s tanečníkem Dominikem Vodičkou v kontaktu a vystupují spolu na plesech. Přiznala ale také, že se potýká s psychickými problémy a často se stěhuje. Kde zrovna bydlí a má už novou lásku?

Sympatická Darija Pavlovičová si zahrála už v několika divadelních inscenacích, pohádkách a také seriálech – znát ji můžete například z Dobrých zpráv. A je jisté, že o ní ještě hodně uslyšíte. Proč úspěšná mladá dívka stopla působení v divadle a opustila svůj pražský byt?

Přečtěte si také: Kdo je Darija Pavlovičová? Rodina herečky je z Běloruska i Ruska, bratra viděla nedávno poprvé

„Mám teď od divadla očistnou pauzu. Měla jsem psychické problémy, dělalo mi to špatně. Byla jsem až moc nervózní. Léčila jsem se. Ne až tak, že bych jela do Bohnic, ale navštěvovala jsem terapeuta. Teď už bych se do divadla ráda vrátila, ale není na to čas,“ vysvětlila Darija v rozhovoru u Karla Šípa (78). Momentálně ji nejvíce zaměstnává televizní natáčení a také plesy. „S Dominikem jsme stále v kontaktu, protože vystupujeme na plesech. Tančíme tanečky, co jsme se naučili ve StarDance,“ prozradila herečka.

Podívejte se také, co prozradili Darija Pavlovičová a Dominik Vodička v Show Jana Krause:

Stěhování do lesa

Maminka Dariji pochází z Běloruska, otec se narodil v Rusku a poté žil v Litvě. V Bělorusku se narodila také sestra Dariji, ona s bratrem už přišli na svět v Česku. „Rodiče vždycky chtěli žít v Praze, protože se jim tu moc líbilo, tak tu jednoho dne požádali o české občanství,“ vysvětlila herečka v minulosti webu iGlanc.

Sama se teď stále stěhovala, až skončila v lese v domě, který patří jejím rodičům. „Teď zase hledám byt, takže nevím, kde teď aktuálně bydlím. Vlastně bydlím v lese. Rodiče mají rodinný dům v lese, tak tam teď bydlím. Je to na okraji Prahy, jezdím na koni, kterého mám v pronájmu, a taky občas lítám letadlem,“ vyprávěla Karlu Šípovi Pavlovičová, která ráda cestuje. Nedávno se vrátila z Bali a na fotkách je vidět, že tam nebyla sama.

Mohlo by vás zajímat: Úspěšná česká podnikatelka zahynula při nehodě na Bali. Nezapomeneme, vzkazují celebrity

„Na prince na bílém koni nečekám, už ho mám,“ prořekla se kudrnatá kráska v rozhovoru. Snad se jí tedy splní i její přání bydlet na Hradčanech. „Pořád čekám, jak to dopadne. Není to zatím dostupné, a tak se svým ořem čekám,“ přiznala herečka.

Sdílejte článek
Štítky láska tanec vztahy bydlení byt herečka Darija Pavlovičová Dominik Vodička

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.