Celebrity

17. března 2024 16:46

Eliška Reiglová

Dcery Charlieho Sheena jsou jako nebe a dudy. Jedna se svléká za peníze, druhá čte bibli

Charlie Sheen (58) býval známý jako pořádný bouřlivák s divokým sexuálním životem, který neměl daleko k alkoholu ani drogám. V posledních letech ale žije spořádaným životem, a proto se mu zprvu moc nelíbilo, že jeho dcera Sami (20) si chce vydělávat svým tělem. Druhá dcera Lola (18) ovšem jako by byla z úplně jiného těsta, vůbec se neodhaluje a je hluboce věřící.

Když se Charlie Sheen dozvěděl, že se jeho tehdy čerstvě plnoletá dcera Sami Sheen rozhodla živit vlastním tělem a prodávat svým předplatitelům na platformě OnlyFans eroticky laděný obsah, veřejně její rozhodnutí odsoudil. Ze strany slavné matky Denise Richards měla Sami naopak bezmeznou podporu. Herec změnil názor, až když viděl, jak dobře jeho dcera na pikantnostech vydělává.

„Když si dcera založila OnlyFans, nebyl z toho vůbec nadšený a dával to najevo veřejně, z čehož ona samozřejmě neměla radost. Změnil názor, když si koupila Mercedes a přestěhovala se do vlastního domu. Nechci mluvit za něj, ale přišlo mi to, že to pomohlo. Jako kdyby si řekl: no, možná to nakonec není tak špatné,“ zasmála se bývalá playmate Richards v podcastu Just B.

Čtěte také: FOTO: Exmanželku Charlieho Sheena kritizují kvůli fotkám s dcerou na OnlyFans. Co na nich dělá?

Podle magazínu People měla Sami Sheen v polovině roku 2023 okolo 4 000 odběratelů, kteří byli ochotní jí každý měsíc posílat téměř 20 dolarů, v přepočtu tedy něco přes 450 korun. Aby si zlepšila pozici na trhu s poměrně vysokou konkurencí, podstoupila v nedávné době zvětšení poprsí a také vydala první erotickou spolupráci s mužem.

Sestry z jiného těsta

Kromě Sami má Charlie Sheen s Denise Richards ještě jednu dceru, mladší Lolu. Ta na rozdíl od své sestry pozornost nevyhledává a našla si práci v restauraci. Na svém Instagramu má biblický verš z knihy Exodus 14:14 - Hospodin bude bojovat za vás a vy budete mlčky přihlížet. Další verše pak pravidelně sdílí na stories, které po 24 hodinách mizí.

Není jasné, zda dramaticky odlišný životní styl Sami a Loly ovlivnil jejich sesterské pouto. Dvojice byla loni v červenci společně vyfotografována v Los Angeles a při procházce městem se obě dívky usmívaly a dobře se bavily. Na sociálních sítích se ale společně neobjevují.

Zdroj: Daily Mail, People

Ze slavných Češek má na OnlyFans účet například Simona Krainová:

Sdílejte článek
Štítky peníze víra křesťanství OnlyFans Charlie Sheen Bible Sami Sheen Denise Richards Denise Richardsová Lola Sheen

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.