Celebrity

7. března 2024 11:55

Tomáš Durčák

Princ Harry pod palbou výhrůžek. Bývalá striptérka chce zveřejnit jeho nahé fotografie

Princ Harry v problémech, striptérka chce zveřejnit jeho nahé fotky

Na prince Harryho se řítí další velmi nepříjemná kauza. Jeho chování totiž vyprovokovalo bývalou striptérku Carrie Royale, že zvažuje zveřejnění nahých a nepatřičných snímků vévody ze Sussexu. Ty mají být více než deset let staré a mají ukazovat, jak si mladý princ před lety užíval divokých párty v Las Vegas.

„Jde o fotky, které veřejnost ještě nikdy neviděla. Mám Harryho vyfoceného u bazénu, i v plné parádě. Lidé by z toho nepochybně byli v šoku,“ řekla žena pro britský The Sun. Tedy stejný deník, který v roce 2012 na své titulní straně otiskl fotky nahého Harryho, jak právě Carrie Royale objímá ve svém apartmá v Las Vegas.

Bývalá domina nyní pohrozila, že všechny fotky zveřejní na svém profilu na platformě OnlyFans. „Zveřejním toho mnohem víc, než veřejnost vůbec tuší. Možná rovnou natočím video, kde stručně popíšu, co se tehdy v onu noc stalo, a rozhodně vyprávění doplním i o fotografie,“ láká Carrie na svůj budoucí obsah na platformě s lechtivým obsahem.

Harry v minulosti přiznal, že se za nahé snímky z Las Vegas stydí a že má kvůli nim problém se „zhluboka nadechnout“. Nyní by se jeho noční můra mohla stát skutečností, až nevhodné snímky zaplaví internet a média. Samozřejmě se nabízí otázka, proč má dvaapadesátiletá bývalá striptérka potřebu či chuť něco takového udělat.

Na prvním místě jde pravděpodobně o peníze, o čemž Carrie vůbec nemlží. „Líbilo by se mi, kdyby z toho pár milionů káplo,“ prohlásila žena, která už se striptýzem neživí a místo toho má svou firmu produkující filmy a videa. Hlavní důvod má však být poněkud přízemnější – ženu podle všeho naštvalo, že ji Harry ani slovem nezmínil ve své autobiografické knize Náhradník.

„Nikdy jsem ty fotky ze slušnosti a respektu vůči němu nezveřejnila. Teď už na tom ale nezáleží, je to obyčejný idiot,“ ulevila si. „Trochu mě štve, že mě ze své knihy vyzmizíkoval. Protože z té noci rozhodně vynechal řadu věcí. Divím se vůbec, že si pamatuje něčí jméno, protože byl opilý pod obraz. Mohl tedy povyprávět o pár věcech, k nimž mezi námi došlo, ale úplně je vynechal,“ posteskla si Carrie.

„Harry byl tak bláznivý, zábavný a spontánní. Kam se to všechno podělo? Myslím, že Meghan z něj vysála život, rozhodně dnes působí jako nudný a ona je z nich dvou tou, kdo určitě nosí kalhoty. Myslím, že je to tak trochu posera, který ukázal opačnou stránku toho, čím dříve býval,“ nebrala si bývalá domina příliš servítky.

Dle Carrie ji oné osudné noci roku 2012 nějaký muž pozval nahoru do hotelového apartmá. Myslela, že jde o zaměstnance hotelu a netušila, že jde na Harryho párty. Na té už prý bylo několik nahých striptérek, a tak si pořídila pár snímků na mobil. „Byla jsem single a řekla si ‚Proč ne? Vždyť jsme ve Vegas,'“ dodala bývalá společnice, která se prý s Harrym v opileckém opojení i líbala a ráda by celé noci zveřejnila víc detailů.

Sdílejte článek
Štítky party Las Vegas princ Harry Meghan Markle prostitutka OnlyFans The Sun domina Britská královská rodina nahé fotky Carrie Royale

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.