Celebrity

18. listopadu 2023 08:00

Šarlota Chmelařová

Charlie Sheen už dceři OnlyFans nerozmlouvá. Podle exmanželky za to mohou její výdělky

Herec Charlie Sheen je známý svým bouřlivým životem. Když se ale dozvěděl, že si jeho dcera Sami založila účet na OnlyFans, veřejně se proti tomu ohradil. Nyní ale podle jeho bývalé ženy změnil názor. Mohou za to údajně dceřiny vysoké výdělky.

Když se Charlie Sheen (58) dozvěděl, že se jeho tehdy čerstvě plnoletá dcera Sami Sheen (19) rozhodla živit svým tělem a prodávat svým předplatitelům na platformě OnlyFans eroticky laděný obsah, veřejně její rozhodnutí odsoudil. Nyní je ale podle jeho exmanželky Denise Richards (52) ticho. Ona sama s tím, že má její dcera na platformě účet, neměla sebemenší problém. „Musím říct, že bych si přála mít takové sebevědomí, jaké má moje dcera,“ napsala na Instagramu. „A rozhodně nejsem zklamaná z jejího rozhodnutí, i já jsem fotila pro Playboy,“ dodala Denise.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová ví, že ji sledují i zvrhlíci. Nahotou chce dodat odvahu ženám

Na druhou stranu přiznala, že její exmanžel to zpočátku viděl jinak. „Když si dcera založila OnlyFans, nebyl z toho vůbec nadšený a dával to najevo veřejně, z čehož ona samozřejmě neměla radost,“ řekla Richards v podcastu Just B. Nakonec proti tomu však přestal bojovat. „Změnil názor, když si koupila Mercedes a přestěhovala se do vlastního domu,“ začala se smát Richards. „Nechci mluvit za něj, ale přišlo mi to, že to pomohlo. Jako kdyby si řekl: no, možná to nakonec není tak špatné,“ dodala bývala playmate.

Charlie Sheen byl nejprve zásadně proti

Když se poprvé dostalo Samiino rozhodnutí založit si OnlyFans na veřejnost, Charlie Sheen se proti tomu velmi jasně vymezil. Dceřino počínání nechápal a svůj negativní názor veřejně neskrýval. „Mé Sami je osmnáct a žije se svou matkou. To, že je na pornostránkách, se nestalo pod mou střechou. Neschvaluji to, ale protože tomu nemohu zabránit, vyzval jsem ji, aby si alespoň zachovala úroveň, kreativitu a neobětovala svou integritu,“ sdělil minulý rok Sheen pro US Weekly.

Čtěte také: 9 věcí, které nevíte o Charliem Sheenovi: Jaké je jeho pravé jméno?

O něco později už mluvil smířlivěji. „Reagoval jsem na to dost negativně kvůli pověsti, která tento web předchází. Říkal jsem si: ‚Toto může dopadnout jen špatně.‘ Vybrala si to sama. S podporou matky i mě to může být alespoň příjemnější zkušenost,“ dodal Sheen. Podle Richards musí jako rodiče táhnout za jeden provaz a ona sama touží potom, aby byl Charlie pro obě jejich dcery především dobrým otcem.

Ze slavných Češek má na OnlyFans účet například Simona Krainová:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Charlie Sheen OnlyFans Sami Sheen Denise Richards

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.