OnlyFans modelka ohromí modrým líčením z Avatara a vymyslí lest na soupeře

Avatarka - Prostřeno! S28 (20)

Páteční hostitel Tomáš je vášnivý kuchař. V souboji o nejlepší menu dojem z jeho večera poněkud pokazí problémový host. Neny dorazí pozdě a nebude zrovna v kondici. Po včerejším trapasu by se měl s pitím mírnit. Myslí si to i soupeři, kteří vymyslí lest.

Třiapadesátiletý IT pracovník Tomáš pozve soupeře do pražského bytu. Když se před 25 lety přestěhoval do Prahy ze severní Moravy, začal navštěvovat kuchařské kurzy. Je podruhé ženatý. Jeho menu bude podobně jako u Šárky obsáhlé. Připraví domácí houstičky s grilovaným vepřovým masem, kuřecí krémovou polévku, křepelky pečené na demi glace a červeném víně s bramborovou kaší se smaženou cibulkou. Jako dezert budou banánové lívanečky s krémem ze šlehačky a mascarpone, zdobené lesním ovocem.

Podle Mery si toho na sebe nabral Tomáš příliš. Šárka mu tu náročné vaření nezávidí. Iva křepelku nikdy nejedla a Mery bude zvířátka líto. Aby ale neumřelo nadarmo, ráda si na něm pochutná. Mladá studentka se netají tím, že ji živí fotky na OnlyFans, podobně jako například Simonu Krainovou. Dnes dorazí mladá influencerka nalíčená namodro jako postava z filmu Avatar. Modrá barva jí sluší, jak podotknou soupeři. Kdo ale bude v pátečním Prostřeno! zpočátku chybět, je Neny. Někde se zdrží a Šárka bude mít strach, jestli se mu něco nestalo. Blonďatý rapper s velkou slávou dorazí akorát na předkrm. Jako vysvětlení řekne, že byl na párty. Jelikož bude Neny opět „unavený“, jako v předchozích dnech, dají si hosté poradu v kuchyni. Tomáš navrhne, že mu nedá už ani kapku alkoholu. Mery pak napadne jiná lest. Jak vpodvečer a na prima+ uvidíte, dámy se dohodnou, že budou tento večer bez alkoholu i ony, aby mohl Neny vystřízlivět.

Podívejte se, v jakém stavu Neny dorazí:

Hlemýždí ulity v ložnici budou záhadou

Z jídla budou hosté nadšení. Zvláštně okořeněný bůček bude podle Ivy gastronomický zážitek. Neny bude v dobrém rozmaru a bude opět jen chválit.  „Neny se snažil tvářit, že je v pohodě, ale byl jak bomba,“ směje se mu Mery. Před hlavním chodem se půjde šmejdit. Zvláštní bude nález hlemýžďů v nádobě. Nejdřív si všichni myslí, že jde o domácí mazlíčky. Pochybnosti nastanou, když se najde mísa plná ulit.

Křepelky budou šťavnaté a bramborová kaše bude podle Mery luxusní. Influencerka bude okouzlená tím, že Tomáš pracuje v oboru informačních technologií. Celý týden si z něj dělala legraci, že určitě neumí ani zapnout počítač. Opak je ale pravdou a hostitel připraví interaktivní zábavný kvíz, který budou ostatní vyplňovat přímo na svých chytrých telefonech. Škoda jen, že Neny kvůli únavě nebude schopen účasti. Soutěžící si budou pochvalovat, že se celý týden měli hezky, byla legrace a všichni si sedli. Neny vyzná soupeřům lásku a Mery se dle svých slov téměř rozbrečí. Skončí týden opravdu idylicky, nebo se mezi soutěžícími vynoří zákeřný taktik?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.