Opilý rapper Neny překvapí soupeře. Plete si večeři s párty a poroučí si panáky

Méně je více - Prostřeno! S28 (19)

Čtvrteční hostitelka Šárka vaří nesmyslně složité menu a zatají svoji předchozí účast v soutěži. Soupeři budou žasnout, jak krásný dům se zahradou si dokázala vybudovat vlastní pílí. Celý večer poznamená stres hostitelky a Nenyho podnapilý stav.

Ve čtvrtek se k plotně v kuchařské soutěži postaví Šárka. Sedmačtyřicetiletá rozvedená maminka třináctiletého syna závodí na vodním skútru a podniká v realitách. Není v pořadu poprvé, avšak tvrdí, že si z minulé účasti skoro nic nepamatuje. Soupeřům tedy nehodlá nic prozradit. Nejvíc se Šárka těší na Nenyho, kterého si oblíbila. Sympatický rapper jí přirostl k srdci.

Pro své hosty připraví náročné menu, které se soupeřům zdá obsáhlé jako slohová práce. Šárka se očividně snaží oslnit, ale někdy je méně více. Podávat se bude lososový tatarák s domácí bagetou, červená řepa s kozím sýrem, špenátový krém, pečené krůtí maso s domácí tatarkou a barbecue omáčkou, opečené brambory a bramborové lupínky. K tomu pak ještě Caesar salát. Na závěr si soutěžící pochutnají na štrúdlu se sorbetem, mangem a čokoládou. Šárka by měla být po první účasti v Prostřeno! zkušenější a naplánovat si vaření co nejlépe. To se ale nestane. Jak uvidíte ve videu v úvodu článku, bude chtít ohromit a dát hostům na výběr co nejvíc věcí. Iva bude soudit, že domácí bageta, dva druhy předkrmu, dva druhy příloh i omáček je trošku moc. Do toho bude Šárka při vaření zmatkovat, předělávat to, co zkazila, a zdržovat se hloupostmi.

Podívejte se, jak se chová rozjetý Neny:

Společensky unavený rapper nejí, ale chválí

Polévku a tatarák bude dochucovat hodně dlouho, nebude stále spokojená. Lososa zbaví kůže velmi neobratně a ještě se u toho řízne. Zjistí, že doma nemá ani náplast. V troubě je plno, takže štrúdl na dezert strčí do lednice. Jenže tak neobratně, že jí při první příležitosti málem spadne na zem. Spálí čokoládu, kterou bude muset rozpouštět znovu. Soutěžící přivítá nervózní a uhoněná hostitelka venku před domem. Ten je opravdu krásný a všichni to ocení. Po přípitku se hosté přesunou do jídelny, kde zahájí večer hned dvěma předkrmy. Maruška dostane lososa bez kopru, který nemá ráda, Tomáš nejí kozí sýr, takže dostane jako náhradu balkánský.

Všichni ocení snahu hostitelky. Neny bude nadšený. Jeho neustálá chvála je ale v rozporu s tím, co doopravdy snědl. Je totiž společensky unavený. „Já nevím, jak on to dělá. Je v pohodě a najednou mi přijde, že je hrozně opilej,“ myslí si Mery. Když se ptá Šárka hostů, co by si dali k pití, poručí si „nějakého panáčka“. Šárka bude v šoku: „Možná mě to trošku mrzí, fakt jsem se na něj těšila.“ S podnapilým hostem nebude moc velká legrace, a když dojde na zábavu, musí mu s kvízem pomáhat Iva. Rozjařený Neny naštěstí bude jen chválit. Hosté několikrát uslyší, že to konkrétní jídlo je nejlepší, co kdy jedl. Vpodvečer a na prima+ uvidíte, zda se jeho nadšení promítne i do bodování.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.