Rapper Neny přišel o sportovní kariéru. Podává polévku, kterou jedl jako bezdomovec

Modrý outfit - Prostřeno! S28 (17)

V úterní epizodě kuchařské soutěže pohostí soupeře rapper Nenad, který si říká Neny. Ten se svěří hostům, že žil na ulici, a uvaří jídlo, které má spojené s tehdejšími těžkými chvílemi. Nepamatuje si, že by se do soutěže hlásil. Umí vůbec vařit?

I když na to úterní hostitel možná nevypadá, v kuchyni se otáčet umí. Svoje soupeře z Prahy a středních Čech Neny pohostí jídly, která sám vymyslel. Jejich výběrem se řídil podle toho, jak moc chutnají jeho kamarádům. Připraví tortilly s kuřecím masem, hráškový krém, rýži s kuřecím masem a speciální omáčkou, na závěr se bude podávat jahodový pohár s krémem a piškoty. Nepamatuje si, že by se do Prostřeno! hlásil, a podezírá fanoušky nebo kamarády po divoké party. Při vaření si dá záležet a bude dokonce připravovat vlastní vývar. Bohužel pak přijde prudkým varem o téměř všechnu tekutinu z hrnce, takže stejně bude muset použít vodu.

Neny vzpomíná na pondělní večer v dobrém. Mery je podle něj „dobře ujetá“. To ještě netuší, že dnes dorazí opět v kostýmu. Jak můžete vidět ve videu v úvodu článku, mladá influencerka se oblékne jako postava ze hry Street Fighter Chun-Li. „Ona podle mě takto chodí oblíkaná úplně normálně,“ komentuje to Neny, kterému Mery připomíná superhrdinku. Extravagantní soutěžící se bude u Nenyho chovat podobně ztřeštěně jako v pondělí, když ostatní hostila ona. Podle Šárky je to ale přetvářka. Mery je podle svých slov hodně vybíravá a z předkrmu kupříkladu vyndá papriku.

Podívejte se na video, ve kterém Neny vypráví o době, kdy byl bez domova:

Po zranění vyváděl průšvihy

Při podávání hráškové polévky Neny prozradí soupeřům něco o sobě. Přizná, že si prošel časy, kdy byl bez peněz a neměl kde bydlet. „Neměl jsem nejlepší životní období. Byl jsem na ulici téměř bez peněz,“ popisuje. Chodil na brigádu a šéf ho pozval na hráškovou polévku. Jelikož dva dny nejedl, byl to pro něj „karneval v břiše“. Dřív profesionálně hrál fotbal, těsně před mistrovstvím světa, kdy se mohl prosadit v zahraničí, se ovšem zranil. „Skočil mi týpek na nohu. Začal jsem vyvádět průšvihy,“ vysvětlí. Na ulici skončil proto, že ztratil smysl života. Milovanou hráškovou polévku se rapper rozhodne vylepšit limetkou. Někteří soutěžící se odváží a jídlo si okyselí. Nejvíc bude chválit Šárka. Neny poté přizná, že polévky vařit neumí a naučil se to jen díky soutěži.

Při šmejdění se soutěžící pokochají profesionálně vybaveným nahrávacím studiem. Mery bude nadšená a hosté si uvědomí, že Neny je asi slavný. Bohužel ho nikdo z nich předtím neznal. Jak na prima+ a vpodvečer na Primě uvidíte, Mery bude mít kuriózní poznámku, že Neny asi nedělá erotiku. Tomáš se jí zeptá, jak to pozná, a Mery přizná, že v této branži pracuje. Nikdo nebude vědět, jestli si dělá legraci, nebo to myslí vážně, a tak se téma raději zamluví. Jako zábavu Neny vymyslí pantomimu. Hostům však bude líto, že si nemohli vyzkoušet jeho nahrávací studio. Rapper se nakonec ukáže jako dobrý hostitel. Kolik mu dají soupeři bodů? Dívejte se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.