Celebrity

11. února 2023 18:20

Tomáš Durčák

Milenka prince Harryho se pustila do Meghan. Oproti mně si pohoršil, tvrdí bagristka

Originální seriály právě online na prima+

Nová kniha pamětí prince Harryho, která letos spatřila světlo světa, dokázala způsobit hned několik skandálů, kontroverzí a pobouření. Za jednu z dotčených se považuje také Sasha Walpole (40), která si v knize přečetla o tom, jak mladého prince měla připravit o panictví. V otevřeném rozhovoru se nyní pustila i do Harryho manželky Meghan.

Sasha zřejmě nečekala, že si v Harryho knize Náhradník přečte velmi barvitý popis pohlavního styku, který s tehdy šestnáctiletým princem měla při oslavě svých 19. narozenin. Posléze se rozhodla vyjít na světlo světa a přiznat, že „starší žena“, o níž Harry v knize píše, je ona, čtyřicetiletá bagristka, která Harryho více než dvě dekády neviděla.

„Skutečný šok přišel poté, co jsem si to celé přečetla. To, co napsal, byla skutečně podrobná pravda. Vrátilo mě to zpátky. Nejsem ale uražená,“ prohlásila posléze Sasha. Zároveň však dodala, že ji mrzí, že o tomto záměru prince Harryho nevěděla dopředu: „Mohl mi dát vědět, že dá tuto scénu do knihy.“

Po tomto přiznání se Sasha Walpole samozřejmě stala velmi atraktivní pro všechna media. Není proto žádným překvapením, že nyní absolvovala poměrně otevřené interview se známým britským moderátorem Piersem Morganem. Ten je znám jako někdo, kdo pro ostřejší, sarkatistické výrazy – zejména na účet prince Harryho či jeho manželky Meghan Markle – nechodí daleko a ani tentokrát nezklamal. Při zemi se však nedržela ani Sasha.

„Od ženy, která dělá výkopy, se nyní dostal ke zlatokopce,“ poznamenal směrem k Sashi sarkatisticky Morgan, s tím, že mají s Meghan leccos společného. Ta reagovala smíchem a dodala, že obě Harrymu říkají jen prvním písmenem jeho jména „H“. Na otázku, zda jí princ Harry dnes připadá šťastný, odpověděla: „Není to ten kluk, kterého si pamatuji, to rozhodně ne.“

Zároveň však dodala, že asi není v pozici, kdy by jej mohla férově hodnotit. „Nejsem v jeho kůži a netuším, co se mu honí hlavou. Už jsem ho ostatně 21 let neviděla,“ vysvětlila Sasha. Moderátor kvapně zareagoval doplňujícím dotazem: „A myslíte si, že si oproti vám nyní polepšil, nebo pohoršil?“ „Rozhodně pohoršil!“ zareagovala opět se smíchem čtyřicetiletá první milenka prince Harryho.

Sdílejte článek
Štítky milenka kniha manželka rozhovor princ Harry Meghan Markle Interview sex Piers Morgan paměti panic první sex Náhradník Sasha Walpole

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.