William mě napadl, tvrdí princ Harry v nové knize. Incident vyvolala hádka kvůli Meghan

Po šokujícím rozhovoru s Oprah Winfrey (68) a dokumentu na Netflixu se princ Harry (38) rozhodl vypustit další bombu. Ve své knižní autobiografii nazvané Spare se rozhodl s jejími čtenáři podělit o další skryté vzpomínky na svůj starý život a popsal moment, kdy byl patrně nenávratně poškozen vztah mezi ním a jeho bratrem Williamem (40). Starší princ ho měl fyzicky napadnout.

Už před odchodem prince Harryho a jeho manželky Meghan Markle (41) z královské rodiny se vedly spekulace o tom, že vztah synů nynějšího krále Karla III. (74) není ideální. To postupně bylo potvrzeno jak v rozhovoru s nejslavnější americkou moderátorkou, tak v dokumentu na Netflixu. Že je situace horší, než by se mohlo zdát, však dokázal až úryvek z Harryho nové knihy.

Fyzické napadení

Kniha prince Harryho teprve vyjde, potenciální čtenáře má ale k její koupi nalákat zveřejnění velmi peprného úryvku. Mladší ze dvou princů totiž zavzpomínal na incident, který se měl v roce 2019 odehrát v jeho londýnském domově. Středem konfliktu mezi ním a princem Williamem nebyl nikdo jiný než Meghan Markle.

Podle prince Harryho došlo ke konfliktu, když princ William nazval jeho ženu obtížnou, neslušnou a neomalenou. To mladší z bratrů označil za pouhé papouškování toho, co o Meghan Markle tvrdí média. Situace pak nabrala na obrátkách. „William mě chytil za límec, přetrhl mi řetízek a srazil mě na zem,“ tvrdí Harry v knize, jejíž ukázku zveřejnil britský deník The Guardian.

Výbušná tvrzení

Meghan Markle a princ Harry se před časem odstěhovali do USA a od té doby nepromarnili snad jedinou šanci k odhalení pikantních detailů ze života v královské rodině. „S radostí lhali, aby ochránili mého bratra Williama, ale nebyli ochotní říct pravdu, aby ochránili nás,“ šokoval vévoda ze Sussexu v dokumentu na Netflixu. Tvrdí přitom, že by se se svými příbuznými rád usmířil.

„Rád bych získal zpět svého otce. Chtěl bych mít zpátky i svého bratra,“ prohlásil vévoda podle CNN v upoutávce na rozhovor pro pořad 60 minut, který bude ve své plné délce odvysílán 8. ledna. Je ale pravděpodobné, že vzhledem k tvrzením publikovaným v předešlých rozhovorech, v dokumentu a knize, se žádné velké usmíření konat nebude.

Sdílejte článek
Štítky kniha britská královská rodina princ Harry Meghan Markle napadení rvačka William, princ z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.