William mě napadl, tvrdí princ Harry v nové knize. Incident vyvolala hádka kvůli Meghan

Po šokujícím rozhovoru s Oprah Winfrey (68) a dokumentu na Netflixu se princ Harry (38) rozhodl vypustit další bombu. Ve své knižní autobiografii nazvané Spare se rozhodl s jejími čtenáři podělit o další skryté vzpomínky na svůj starý život a popsal moment, kdy byl patrně nenávratně poškozen vztah mezi ním a jeho bratrem Williamem (40). Starší princ ho měl fyzicky napadnout.

Už před odchodem prince Harryho a jeho manželky Meghan Markle (41) z královské rodiny se vedly spekulace o tom, že vztah synů nynějšího krále Karla III. (74) není ideální. To postupně bylo potvrzeno jak v rozhovoru s nejslavnější americkou moderátorkou, tak v dokumentu na Netflixu. Že je situace horší, než by se mohlo zdát, však dokázal až úryvek z Harryho nové knihy.

Fyzické napadení

Kniha prince Harryho teprve vyjde, potenciální čtenáře má ale k její koupi nalákat zveřejnění velmi peprného úryvku. Mladší ze dvou princů totiž zavzpomínal na incident, který se měl v roce 2019 odehrát v jeho londýnském domově. Středem konfliktu mezi ním a princem Williamem nebyl nikdo jiný než Meghan Markle.

Podle prince Harryho došlo ke konfliktu, když princ William nazval jeho ženu obtížnou, neslušnou a neomalenou. To mladší z bratrů označil za pouhé papouškování toho, co o Meghan Markle tvrdí média. Situace pak nabrala na obrátkách. „William mě chytil za límec, přetrhl mi řetízek a srazil mě na zem,“ tvrdí Harry v knize, jejíž ukázku zveřejnil britský deník The Guardian.

Výbušná tvrzení

Meghan Markle a princ Harry se před časem odstěhovali do USA a od té doby nepromarnili snad jedinou šanci k odhalení pikantních detailů ze života v královské rodině. „S radostí lhali, aby ochránili mého bratra Williama, ale nebyli ochotní říct pravdu, aby ochránili nás,“ šokoval vévoda ze Sussexu v dokumentu na Netflixu. Tvrdí přitom, že by se se svými příbuznými rád usmířil.

„Rád bych získal zpět svého otce. Chtěl bych mít zpátky i svého bratra,“ prohlásil vévoda podle CNN v upoutávce na rozhovor pro pořad 60 minut, který bude ve své plné délce odvysílán 8. ledna. Je ale pravděpodobné, že vzhledem k tvrzením publikovaným v předešlých rozhovorech, v dokumentu a knize, se žádné velké usmíření konat nebude.

Sdílejte článek
Štítky kniha britská královská rodina princ Harry Meghan Markle napadení rvačka William, princ z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.