Celebrity

6. února 2023 12:27

Eliška Reiglová

Pět minut za hospodou. Harry řekl, jak přišel o panictví, a prozradil peprné detaily

Princ Harry (38) ve své knize prozradil peprné informace nejen o svých příbuzných z královské rodiny, ale také o sobě. Napsal například, že o panictví přišel za hospodou, a to s o mnoho let starší ženou, která se k němu chovala jako k mladému hřebci. Zalitoval, že lidé zřejmě viděli, jak ho plácla po zadku. Tato žena nyní promluvila, aby vše uvedla na pravou míru.

Princ Harry se rozhodl ve své knize prozradit mnoho soukromých či přímo intimních detailů ze svého života. Kniha Spare se prodává dobře, z čehož může mít vévoda radost. Tu ale nemusejí sdílet lidé, kterých se jeho slova také týkají. Mezi ně patří i Sasha Walpole, s níž Harry přišel o panictví a událost popsal jako neslavný moment.

Dnes čtyřicetiletá Sasha, která není o tolik starší než samotný princ, popsala, jak k události skutečně došlo. „Byla to jen zábava mezi dvěma přáteli. Ten sex byl vášnivý a jiskřivý, protože jsme věděli, že to nemáme dělat. Jedno rychle vedlo k druhému a skončili jsme na zemi,“ prozradila první milenka prince Harryho deníku The Sun.

Co řekla žena, s níž princ Harry přišel o panictví?

Pětiminutovka za hospodou v trávě

Sasha Walpole a princ Harry se poznali, když Sasha jako mladá dívka pracovala ve stájích v Highgrove, tehdy dovolenkovém sídle prince Charlese. Nějakou dobu byli jen přátelé, následně pod vlivem alkoholu po její narozeninové oslavě měli sex, který inicioval šestnáctiletý princ. Vše se odehrálo v poli za hospodou.

„Dala jsem Harrymu cigaretu, Zapálila jsem sobě i jemu. Když jsme dokouřili, prostě se to stalo. Nepovídali jsme si, nic jsme si neřekli. Bylo to vzrušující. Byli jsme pryč asi 15 minut, ale sex trval asi pět minut. Nebyl to pro mě princ Harry. Byl to můj kamarád Harry a něco, co se trochu vymklo kontrole,“ popsala Sasha zkušenost ze svého úhlu pohledu.

O plácnutí si žena, která dnes pracuje jako bagristka, myslí, že ho nikdo neviděl. „Poté jsem ho chytla za zadek a plácla jsem ho přes něj. Jednou rukou. Měl rozkošnou prdelku, jako broskvičku. Byl tak mladý,“ dodala k večeru, na který byla po letech nucena zavzpomínat, aby sdělila i svou verzi.

Zásah do soukromí

Sasha Walpole vnímá zveřejnění příběhu v knize jako zásah do soukromí. Jakmile si publikaci její známí začali číst, telefon jí pípal ostošest a zprávy byly plné narážek. „Nechápu, proč prozradil všechny ty detaily. Mohl prostě jen napsat, kdy přišel o panictví a dál to nerozvádět. Narušil mi soukromí, nechtěla jsem o tom nikdy mluvit. Pak ale vyšla ta kniha a vše se změnilo,“ vysvětlila Sasha, proč promluvila.

„Nikdo mě nevaroval, že v té knize bude i zmínka o oné noci. Kdyby Harry nebo někdo z jeho týmu chtěl, mohli mě najít a kontaktovat, říct mi, že to tam bude. Vedla jsem klidný život, o tohle jsem nestála,“ doplnila.

Sdílejte článek
Štítky kniha princ Harry sex hospoda zadek The Sun Karel III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.