Kate Middleton už poněkolikáté ve stejném šperku. Je cenově dostupný a má skrytý význam

Kate Middleton je známá svým vytříbeným módním vkusem a smyslem pro detail. Tentokrát opět dokázala, že se spokojí i s běžně dostupným šperkem. Jedinečné náušnice se speciálním významem vynesla už po druhé.

Kate Middleton, též známá jako princezna Cathrine z Wallesu je manželkou prince Williama. Už několikrát dokázala, že nosit umí jak luxusní módu, tak i běžnou konfekci. To samé platí o špercích. Ačkoliv většina celebrit dbá na to, aby se na každé větší akci objevovali v nových outfitech, Kate se netají tím, že má ráda udržitelnost.

Na akci pro Královské nadační centrum pro předškolní děti v Londýně, kam byla pozvaná, dorazila v červeném kostýmku od návrháře Alexandra McQueena, který jí krásně padnul. Ten doplnila o výrazný pár náušnic s modrým kamenem. Poprvé si je na sebe vzala minulý rok, a to při příležitosti odhalení nového památníku ve Waterloo.

Čtěte také: Jak si poradit se zlobivými dětmi? William a Kate mají účinnou metodu

Náušnice jsou k dostání na internetu

Co se týká stylu, je princezna Kate ostře sledována veřejností a jakmile se ukáže v nějakém dostupném kousku, dokáže ho okamžitě vyprodat. Stalo se to v minulosti například se svetrem s moderním vzorem, podobně to možná bude s náušnicemi londýnské značky Chalk. Šperky od tohoto výrobce se pohybují v cenách kolem 2000 korun, což je celkem běžná cena. A jaký mají význam? Jedná se především o design spojený s architekturou. „Na náušnicích je zajímavé především to, že vzdávají hold londýnské Královské opeře. Podle autora náušnic mají ozdobné geometrické prvky na náušnicích připomínat strop hlediště hlavní scény v budově opery,“ prozradil klenotník Maxwell Stone pro Život v Česku.

O tom, že má Kate vkus, není pochyb. Stačí připomenout zlacené šaty od britské návrhářky Jenny Packham, které měla v roce 2021 na premiéře bondovky Není čas zemřít, a které svou barvou doslova pozlatily internet. Anebo její svatební šaty od módního domu Alexander McQueen s tak precizními detaily, že při jejich šití musely podle britského Vogue švadleny každé tři hodiny měnit jehly. Více se dočtete zde.

Sdílejte článek
Štítky Londýn náušnice krása móda šperk William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.