Celebrity

31. července 2024 06:30

Tomáš Durčák

Deadpool Reynolds promluvil o výchově čtyř dětí: Chaos přijímám s otevřenou náručí

Ryan Reynolds (47) a jeho manželka Blake Lively (36) patří ke slavným párům, které si své soukromí a společný rodinný život střeží jako ostříži. Představitel Deadpoola, jehož nejnovější pokračování právě v kinech trhá rekordy, však nyní udělal výjimku a krátce se vyjádřil k tomu, jak vypadá domácnost, kde s manželkou aktuálně vychovávají celkem čtyři své potomky.

Hvězda letního marvelovského blockbusteru „Deadpool & Wolverine“ doma s manželkou vychovává dcery James (9), Inez (7) a Betty (4), stejně jako ročního syna Olina, jehož jméno Reynolds prozradil až šestnáct měsíců po narození. „Přijímám ten chaos s otevřenou náručí,“ popsal herec v podcastu „Not Skinny But Not Fat“, jak dnes s manželkou vnímají svůj současný rodinný život.

Čtěte také: 7 věcí, které nevíte o Ryanu Reynoldsovi: Co ho předurčilo k roli Deadpoola?

Dodal také, že byť je v jejich domě díky čtyřem malým dětem prakticky neustále nepořádek, hluk a také trochu zmatek, on i Blake Lively jsou si vědomi, že to všechno skončí, jakmile „všechny děti odejdou z domu“. Což je důvod, proč si aktuální stav namísto nervování snaží maximálně užít.

Představitel přidrzlého superhrdiny Deadpoola popsal, že jeho manželka „vždycky říká, že teď jsou všechny pod naší střechou. Celá naše rodina je pohromadě pod naší střechou. Máme je u sebe všechny. A to je bohužel přirozeně pomíjivá věc, takže to nemůže být zdrojem štěstí navždy,“ popsal herec, proč si s manželkou snaží užít každou chvíli onoho zmíněného domácího chaosu.

Čtěte také: Fanoušky zasáhla smrt desetileté influencerky. Těžce zkoušenou dívku podpořil i Ryan Reynolds

A byť na filmovém plátně je Reynolds aktuálně nejznámější jako superhrdina, bez výčitek přiznává, že jako rodič je i on obyčejným smrtelníkem. „Samozřejmě to na vás někdy dolehne. A je úplně normální říkat si, že už je toho moc a nezvládáte to. Protože to se podle mě děje zhruba obden,“ popsal herec své dosavadní zkušenosti s rodičovstvím.

Ty ho mimo jiné stojí i pohodlný spánek. V podcastu totiž také popsal, že některé z jeho čtyř dětí „nejsou schopné jít spát, pokud neleží v naší posteli“. „Vážně bych se tam rád zase jednou roztáhnul a usnul v normální poloze,“ zavtipkoval herec. „Vždycky si ale říkám: Zamysli se nad tím, co bys za 30 nebo 40 let dal za to, aby ses mohl vrátit sem a užít si tenhle jediný okamžik,“ dodal.

Čtěte také: 6 nejzábavnějších popkulturních odkazů v Deadpoolovi: Kam propašoval narážku na Avengers?

Ryan Reynolds je s Blake Lively ženatý již od roku 2012, a byť je mezi nimi jedenáctiletý věkový rozdíl, jsou spolu stále maximálně šťastní. Pro představitele Deadpoola jde již o druhý sňatek, poprvé se oženil v roce 2008 s další herečkou, kterou proslavila role superhrdinky ve filmech Marvelu, Scarlett Johansson (39). Manželství však vydrželo pouhé tři roky a bezdětný pár se v roce 2011 nechal rozvést.

Zápisník alkoholičky se stal kinohitem. Tvůrci spouštějí dobročinnou aukci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.