Denisa Pfauserová popsala náročný porod. Domácí ezozážitek se změnil v boj o život

Populární herečka a moderátorka Denisa Pfauserová (34) v červnu porodila jen pár dní před termínem zdravou holčičku a stala se tak maminkou. Společně s tatínkem a partnerem Martinem Kučerou se už dva měsíce raduje z přírůstku do rodiny, který jí, jak ale sama nyní přiznala, dal pořádně zabrat. Porod, jaký si vysnila, se nekonal.

Známá herečka Denisa Pfauserová je už dva měsíce maminkou, až nyní se však rozhodla svěřit s tím, co vlastně samotnému porodu předcházelo. Po celou dobu těhotenství zůstávala velmi aktivní jak pracovně, tak sportovně. Sotva se vrátila z představení, miminko jí začalo pomalu dávat najevo, že už chce na svět.

Zmařené představy

Znalosti z předporodních kurzů a představy o co nejpřirozenějším porodu se Pfauserové začaly velmi rychle rozplývat před očima. „Dula Nikča si za námi přijde odskočit od vedlejšího porodu a já si tím jen uvědomím, že nebude nic z toho, co jsme si spolu plánovaly. Žádné masáže rebozo šátkem, žádné napářky, žádné aromaterapie, žádná světýlka, svíčičky, kytičky, nic. Velký zero,“ napsala herečka na Instagram.

Kontrakce přišly rychle a herečce byli kromě partnera oporou také rodiče, kteří u ní zrovna v noc porodu přespávali. Situace se nicméně začala minutu od minuty přiostřovat a první chvíle v rakovnické nemocnici v tom nastávající maminku utvrdily. „Já už jen po jedné dlouhé kontrakci v kuse prosím, ať už ze mě to dítě nějak vyndají, nebo mě radši zastřelí jak toulavého psa,“ zavzpomínala.

Akutní zásah lékařů

Původně Denisa Pfauserová věřila, že při porodu Naily, jak holčičku s partnerem pojmenovala, nebude ležet na zádech a vše bude tak, jak si sama představovala. Miminko se ale nakonec dostalo do polohy, kdy přirozený porod už nebyl možný a lékaři museli přistoupit k císařskému řezu.

„Buď jak buď, zaplať koště za císařské řezy u těchto případů, kdy se neprovádí pro urychlení, ale pro záchranu života. To je to nejvíc a moje představy a přání jsou v tu chvíli odsunuty na vedlejší kolej,“ přiznala herečka, která se rychle smířila s tím, že její přání o způsobu, jakým přivede dceru na svět, zůstanou nevyplněné.

Takto Denise Pfauserové slušelo těhotenství:

Sdílejte článek
Štítky porod Instagram herec Denisa Pfauserová Martin Kučera

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.