Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 4. 8. 2023

Blíženci 4. 8. 2023

Můžete cítit naléhavou potřebu využít svou fyzickou energii, což ve vašem životě vyvolává otázku sportu, Blíženci. Máte dostatek pohybu? Pokud ne, může to být vhodná doba k tomu, abyste se přihlásili do posilovny. Ještě lepší by byla účast na skupinové sportovní aktivitě. Najděte si nějakou, která vás baví, a dejte se do pohybu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všechny vztahy mají své začátky a konce. Někdy je to přirozené poznání, že věci došly tak daleko, jak jen mohly, a jindy je to poznání, že malý odstup nebo odloučení vytvoří prostor pro skutečnou změnu v přístupu vás obou. Pokud jste byli hodně spolu, možná je čas na prostor, aby se v partnerství mohly objevit nové prvky.

Práce

Vaše finanční štěstí se mění – a to k lepšímu. Nyní budete mít pocit, že se v oblasti financí skutečně posouváte vpřed, místo abyste se pohybovali zpět. Poplácejte se po zádech, že jste udělali tento důležitý posun.

Peníze

Pokud hledáte novou práci, je nejvyšší čas oprášit životopis a začít ho rozesílat. Pokud jste u svého současného zaměstnavatele usilovali o povýšení nebo jen o lepší balíček výhod, vytvořte si papírovou stopu dokumentující výhody, které jste firmě poskytli. Pak požádejte o schůzku nebo se zúčastněte pohovoru. Je skvělý čas být sám sebou.

Zdraví

V následujících dnech se udržujte na zemi chůzí, běháním, jógou – prostě jakoukoli formou cvičení, při které se pohybujete na zemi. Vysoká emoční energie, kterou přináší dnešní složení planet, může způsobit, že se v blízkosti přátel nebo blízkých osob budete cítit nedůtklivě a lehce nesví. Udržujte se v mírném odstupu prostřednictvím pravidelného cvičení. Zdravé zaměření na váš vnitřní život pomůže překlenout propast mezi vaší citlivou náladou a realitou.

Přečtěte si také