Celebrity

18. září 2024 12:22

Tomáš Durčák

Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Vydra a Boušková o Prostřeno!

Populární herečka Jana Boušková, která je už osmnáct let šťastně vdaná za Václava Vydru, má za sebou zdravotní komplikace, kvůli kterým musela podstoupit chirurgický zákrok. A i když někdy stále bojuje s únavou či nedostatkem energie, dle svého manžela se zotavila skvěle, takže už může opět pracovat.

Známí herečtí manželé, jejichž hlasy můžete už 15 let každý všední den slýchat v pořadu Prostřeno!, prožili v letošním roce náročnější období. Jana Boušková totiž musela podstoupit složitou operaci, po níž potřebovala oporu svého manžela, aby se v klidu a pohodě opět zotavila. Václav Vydra však potvrzuje, že jeho manželka už je opět zcela fit.

„Janička před časem prodělala složitou operaci, v současné době je již v plném pracovním nasazení. Namlouvá Prostřeno!, hraje,“ sdělil Vydra pro FTV Prima. Reagoval tak na názory některých diváků, dle nichž během speciálního týdne, kdy se manželé poprvé dostali do role soutěžících a v pořadu i vařili, působila Jana Boušková poněkud unaveně.

Připomněl také, že natáčení probíhalo ještě během letních parných dnů, které účastníkům rovněž daly zabrat. „Během natáčení našeho týdne v pořadu bylo velké vedro, není tak divu, že byla unavená. To jsme koneckonců byli všichni,“ dodal Vydra. Jak si manželé během speciálního týdne povedou v pořadu Prostřeno!, můžete sledovat každý všední den v 17:55 na Primě. Čeká vás i malé překvapení, namísto tradičních komentátorů se totiž do role Václava Vydry a Jany Bouškové vžily další známé osobnosti.

Podívejte se na pantomimu v podání našich soutěžících:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.