V pondělí uvaří Vydra s Bouškovou. Zavzpomínají na natáčení a poteče krev

Tapas Václava Vydry – Prostřeno! S29 (116)

Speciální týden souboje o nejlepší menu začne v pondělí na koňské farmě. Moderátorská dvojice pořadu Prostřeno! a dlouholetí životní partneři Václav Vydra a Jana Boušková před kamerami předvedou, jak jim to jde v kuchyni. Tedy hlavně Vašek, který je prý na řadě.

Oblíbená herecká a manželská dvojice již patnáct let komentuje výkony soutěžících v pořadu Prostřeno! Dvojice je v pořadu již podruhé, a jak podotýká Václav, je na místě, aby přijal Janinu výzvu a vařil sám. Během minulého natáčení se v kuchyni moc neukázal. Na večeři k nim dorazí bývalí účastníci pořadu, kteří samozřejmě vůbec nebudou tušit, kdo je pohostí. Václav udělá menu jemu blízké: tapassalátek, bifteky s brambůrkem na grilu a dvěma dipy a jahody se šlehačkou. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone dříve než na webu. A obstará i koňskou zábavu. Hosté vědí, že si mají vzít plavky. Půjde se totiž k řece, kde se společně s koňmi vykoupou.

Při rozbalování úkolu týdne se dvojice svěří, že nečekali, jak budou jejich komentáře v pořadu populární. „Trošku mě to irituje, že jako první na co přijdou, když mě potkají, je Prostřeno!“ říká Václav. „Malé děti, když mě vidí a poznají mě po hlasu, tak dělají ruličky do ručky a šmejděníčko šmejdění,“ směje se Jana. Hosté vůbec nevědí, ke komu dnes půjdou.

Jsou to bývalí účastníci pořadu a někteří i zvítězili. Výtvarník Roman Řehák pobouřil soupeřku fotkou nahé ženy. Tereza hostila před časem Láďu Hrušku, který u ní vylízal talíř s kuřetem na paprice. Také si můžete pamatovat její tanec u tyče.  Ve čtvrtek předvede, co u plotny dovede, podnikatel Miroslav, který vaří mexickou kuchyni. Jako poslední se představí Jaroslava, hostila vegetariánku, která nesnesla řeči o zabíjení slepic.

Podívejte se na video, kde vzpomínají herci na jídlo při natáčení:

Biftek překvapí i samotného hostitele

Václav bude celý večer sršet vtipem. Rozbije si vařené vajíčko o hlavu, nebo bude tak zabraný do vyprávění, že se řízne při krájení salámu do ruky. Epizodu si už nyní můžete pustit na prima+. Jako první přichází na farmu Jaruška, která bude úplně konsternovaná. V šoku jsou i ostatní. Legendy Prostřeno! jako hostitele nečekali. Jako první je na řadě zábava. Plavení koní je pro všechny zážitek, i když Jarka s Terezou přiznají, že se koní bojí. Jídlo bude vynikající. Při předkrmu všichni chválí sýr, který připravila Jana.

Začne se vzpomínat na natáčení a jedlé rekvizity. Václav připomene, že v ruské pohádce Mrazík měli herci jídlo polité benzinem, aby ho nesnědli. „My to máme taky politý benzínem, ale máma takovej hlad, že se neštítíme,“ srší humorem Roman. Jako druhý chod je salát. Václav na hostech nešetřil a obří porci si schovají jako přílohu k hlavnímu chodu. Grilované maso překvapí i samotného kuchaře. Biftek se povede na jedničku. Dezert bude připomínat retro pohár z cukrárny a všichni budou spokojení. Sledujte na prima+ a vpodvečer na Primě, kolik dostane oblíbený pár bodů. Bude to plný počet? Dívejte se a nezapomeňte hlasovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.