Václav Vydra a Jana Boušková budou vařit v Prostřeno! Hosty svléknou do plavek

Koupání koní – Prostřeno! S29 (116)

Moderátorská dvojice pořadu Prostřeno! a dlouholetí životní partneři Václav Vydra a Jana Boušková před kamerami předvedou, jak jim to jde v kuchyni. Pro soutěžící to bude velké překvapení. Ani oni nejsou pro diváka neznámí. Jsou to totiž tváře, které už jsme v pořadu viděli.

Všichni, kdo se v týdnu od 16. září v Prostřeno! objeví, už jím jednou prošli. Mají zkušenost s kamerami, avšak přítomnost slavné dvojice jim může pořádně zamotat taktiku. Kromě Václava Vydry a Jany Bouškové ke stolu usedne výtvarník Roman Řehák, který v soutěži pobouřil soupeřku fotkou nahé ženy. S vařením to u něj není moc slavné, ale je s ním legrace.

Středeční hostitelka Tereza hostila před časem Láďu Hrušku, který u ní vylízal talíř s kuřetem na paprice. Také si můžete pamatovat její tanec u tyče. Tentokrát se vytasí s cibulovou polévkou a makarony se sýrem. Bude hostům chutnat? Ve čtvrtek předvede, co u plotny dovede, podnikatel Miroslav. Ten provozuje bistro a vaří mexickou kuchyni. Jako poslední se představí Jaroslava, která byla v soutěži nedávno. Hostila vegetariánku, která nesnesla řeči o zabíjení slepic.

Manželé vzpomínají na jídlo z natáčení:

Komentovat bude Pavlásek s Burešovou

Celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava bio pochoutky a její zakomponování do menu tak, aby ji nikdo nepoznal. Václav Vydra s Janou Bouškovou jsou již patnáctým rokem komentátory Prostřeno! Soutěž bude zajímavá i díky tomu, že ostatní účastníci nejsou VIP. „Vydrovi“ vaří na svém koňském statku a jako zábavu vybrali plavání účastníků v řece – s koňmi. Soutěžící tedy půjdou do plavek.

Další specialitou tohoto týdne jsou komentátoři pořadu. První dva díly komentuje Lukáš Pavlásek, další pak Eva Burešová. Máme se tedy na co těšit. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku vpodvečer na Primě nebo na prima +, kde budou všechny díly k dispozici už v pondělí. Stáhněte si aplikaci Prima Zone, kde najdete bonusové materiály nejen k tomuto pořadu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.