K plotně se v Prostřeno! postaví Vydra s Bouškovou. Večeři okomentuje Lukáš Pavlásek

Vydra a Boušková o Prostřeno!

Prostřeno! bude tentokrát velmi speciální. U příležitosti 15. narozenin pořadu se v roli hostitelů znovu objeví Václav Vydra a Jana Boušková. A dostanou pěkně vypečenou partičku těch, kteří se už v soutěži objevili. Jak ovlivní přítomnost moderátorů chování soutěžících? Bude se taktizovat?

Moderátorské hlasy pořadu Prostřeno! budou pro soutěžící překvapením. Uvidíte, jak umí Jana Boušková a Václav Vydra vařit a kdo v jejich dvojici vezme za práci. Jak se hráčům bude dařit a komu půjde nejvíc o výhru? Zajímavé bude opět sledovat, jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava bio pochoutky. Nejtěžší bude její zakomponování do menu tak, aby úkol týdne nikdo nepoznal. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, kterou všichni soutěžící poctivě připraví.

Další specialitou tohoto týdne jsou komentátoři pořadu. První dva díly uslyšíme Lukáše Pavláska, další pak Evu Burešovou. Máme se tedy na co těšit. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku vpodvečer na Primě nebo na prima+, kde budou všechny díly k dispozici už v pondělí. Stáhněte si aplikaci Prima Zone, kde najdete bonusové materiály nejen k tomuto pořadu.

Pondělí: Herecká a moderátorská dvojice Václav Vydra a Jana Boušková jsou zvědaví na své hosty

Oblíbená herecká a manželská dvojice již patnáct let komentuje výkony soutěžících v pořadu Prostřeno! Když byla Jana s Vaškem v Prostřeno! před dvanácti lety poprvé, večeři chystala Jana. Jak podotýká Václav, je na místě, aby přijal Janinu výzvu a vařil tentokrát sám. Na večeři k nim dorazí bývalí účastníci pořadu, kteří samozřejmě vůbec nebudou tušit, kdo je pohostí.

Václav udělá menu jemu blízké: tapas, salátek, bifteky s brambůrkem na grilu a dvěma dipy a jahody se šlehačkou. A obstará i koňskou zábavu – vezme hosty a své koně k řece, kde se společně vykoupou. Nálada u stolu bude výborná a rozpaky se brzy rozpustí. Hlavně když Václav začne vyprávět vtipy.

Úterý: Výtvarník Roman Řehák (59) by případnou výhru procestoval

Pracoval třicet let na letišti a jedenáct let jako provozní ve striptýzovém baru. Následně se rozhodl, že za sebou nechá nějaký odkaz. Splnil si to, co si ani nepředstavoval. Nyní je výtvarníkem. Má manželku Kateřinu, která nesouhlasí s tím, že do soutěže jde. Napoprvé se mu zvítězit nepodařilo a nevěří si ani napodruhé, protože prý moc nevaří.

Roman slibuje, že připraví Koko, ji-čínskou polévku, pečeného Poláka a zmrzlinku. Z názvů jsou všichni na větvi, protože nikdo neví, co ho vlastně čeká. Z pečeného Poláka se vyklube rybí chod, který zachutná i Jarušce, která tak rybu ochutnává poprvé v životě. Roman Janu s Vaškem posadí do čela stolu.

Středa: Lektorka pole dance Tereza (33) se chystá na rekvalifikační kurz na cukrářku

Tereza je výherkyně ze speciálu s Láďou Hruškou. S manželem Honzou má dceru Amálku (necelé 3 roky) a syna Mikuláše (5 let). Svatbu měli loni u nich na zahradě a jsou na to moc pyšní, protože to byla nádherná svatba a vše si připravovali sami. My jsme ji v Prostřeno! viděli ještě jako Seidlovou, nyní je Zedníčková. Drží se hesla, že láska hory přenáší. S rodinou by se ráda jednou přestěhovala na Vysočinu nebo do jižních Čech.

Tereza tentokrát sází na o trochu jednodušší menu a dává prostor fantazii hostů, kteří v menu najdou jen soupis surovin: avokádo – sezam – granátové jablko, dále cibule – víno – tymián, jako hlavní chod bude gruyére – macaroni – muškátový oříšek a na konec karamel – jablko – tvaroh. Zábavou bude pantomima – budou se předvádět filmy, což bude s ohledem na sestavu velmi zajímavé. Přece jen, zahrát si pantomimu před Janou a Vaškem, to chce odvahu.

Čtvrtek: Provozovatel bistra Miroslav (29) sám o sobě tvrdí, že je extravagantní a lehce kontroverzní

Provozovatel malého food trucku s mexickou kuchyní opět hosty pozve ven, na večeři, kterou připraví celou na grilu. V menu slibuje rovnou pět položek – Bambino Caliente, peruánské ceviche seňora Wonga, consomé, tacos Birria de res con queso kopia a panna cotta s ovocem. Pro většinu strávníků bude menu velkou záhadou, ne ovšem pro Vaška s Janou, kteří Španělsko i španělskou kuchyni milují a velmi dobře znají. A samozřejmě si na ní pochutnají.

Pátek: Prodavačka Jaroslava (58) se ráda seznámí s novými lidmi

Poslední hostitelka se jmenuje Jaroslava Kučerová, pracuje jako prodavačka v lahůdkách a v Prostřeno! už dokázala vyhrát. Se svou první partou si ale moc nerozuměla, tak je vděčná za tuhle pohodovou sestavu. Jarka sází na českou kuchyni, když slibuje jako předkrm bídu, dále kachní vývar, hlohovecký salát a spoustu řízků a na konec moravské koláče. Řízky budou vepřové i kuřecí a podávat se bude i obalovaný květák.

Dezert volí stejně jako při své první účasti, protože koláče měly velký úspěch. A bude tomu tak i tentokrát. Dále se hosté těší na řízky a jsou zvědaví, kolik druhů jich Jaruška připraví. Jarčino menu není zrovna jednoduché a hostitelka se do vaření brzy zamotá a nebude stíhat. Sotva stihne prostřít – převléct se už nestíhá. To ale nikomu nevadí a u stolu bude spousta legrace. Kdo tenhle týden vyhraje?

Podívejte se, jak komentuje Prostřeno! Lukáš Pavlásek:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.