Celebrity

20. září 2024 19:00

Žaneta Dernerová

Hororový barber děsí. Jaro Slávik může přijít o nové vlasy. Hlava mu hoří

Hororový barber Jara Slávika – Česko Slovensko má talent XII (4)

Producent Jaro Slávik prožije hrůzostrašné okamžiky, během nichž mu půjde doslova o hlavu. Překvapivě o tom však vůbec nebude vědět. Zato jeho kolegové a moderátoři talentové show budou strachy bez sebe. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Iluzionista Miki Dark nepromluví po celou dobu svého účinkování jediné slovo. Ani v zákulisí. „Mohl byste se představit a říct něco o sobě?“ ptá se ho jeden ze členů štábu. Odpovědí mu však je pouze uhrančivý pohled a lehké přikývnutí hlavou. Stejně neúspěšní jsou i moderátoři talentové soutěže Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský. „Nevypadá, že by si chtěl povídat,“ zhodnotí a raději děsivě vypadajícího muže pošlou rovnou na pódium.

Po úvodním triku Miki předstoupí před porotu, vybere si obávaného kata Jara Slávika a kráčí s ním zpět na jeviště. Usadí ho na židli a nebezpečně kolem něho obchází s černým pytlem na hlavu v ruce. „On si teď hýčká ty nové vlasy. A vypadá to, že o ně možná přijde,“ komentuje situaci David Gránský v dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě. „Vlasy ne! Teď to začalo rašit,“ přidává se Jasmina Alagič Vrbovská s tím, že producent k případnému dalšímu nastřelení vlasů už nemá žádné štěpy.

Hlava Jara Slávika v show Česko Slovensko má talent hoří

Na nic z toho ovšem nebere Miki ohled. Nasadí mu neprůhledný pytel, pocáká hořlavinou, hlavu v oblasti krku uzavře do dřevěné desky a nakonec ji umístí do speciální krabice. Škrtne sirkou a hlava Jara Slávika se ocitne v plamenech. Všichni porotci včetně nováčků Leoše Mareše a Márie Čírové strachy ani nedýchají.

Čtěte také: Jaro Slávik slaví jubileum. Žádných chyb nelituje. Šel bych do všeho znovu, tvrdí

Hororová podívaná však dopadne dobře a Jaro vykoukne z pytle bez úhony a s úsměvem na tváři. „Má jich víc. A navíc mu udělal i melír. Já odpadnu,“ konstatuje moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská stav Slávikových vlasů. „Takového barbera chci taky,“ dodá ještě David Gránský, zatímco v sále bratislavské Incheba Expo arény propuká aplaus.

Podívejte se na extra ukázku, v níž byl pro změnu Jaro Slávik originálně utřen toaleťákem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.