Celebrity

18. září 2024 14:48

Žaneta Dernerová

Rád si zpívá při čištění záchodů. Během pár minut se z Matěje stala hvězda

Zpívání při čištění záchodů – Česko Slovensko má talent XII (3)

Nenápadný sympatický Matěj Málek je zaměstnaný jako údržbář a při své práci si rád zazpívá. Konkrétně třeba při čištění záchodů. Málokdo by tak od nesmělého mladíka očekával, že se z něj vyklube takový pěvecký talent. Svým hlasem očaroval zejména Evu Burešovou, která ho poslala přímo do finále talentové show. Podívejte se na extra ukázky.

„Přihlásila mě moje přítelkyně. Já dělám údržbáře, ale ona chtěla, abych zpíval,“ přiznal dvaadvacetiletý Matěj Málek v zákulisí světoznámé soutěže. „S taťkou jsme jeli v autě, kde zrovna hrála nějaká skladba, já něco taky zazpíval a on rozhodl, že půjdu na ZUŠku,“ zavzpomínal na své začátky s hudbou.

Ačkoliv je jeho největším snem zpívat pro lidi, dosud tak činil jen v soukromí nebo v práci. „Když čistím záchody, tak si u toho rád zazpívám,“ svěřil se v show Česko Slovensko má talent, na jejíž další díl se můžete těšit v pátek večer na Primě nebo se na něj podívejte exkluzivně již nyní na prima+. Skromný mladík sice působil od první chvíle sympaticky, zřejmě nikdo by si však nevsadil na to, že předvede tak fantastický výkon.

Vestoje mu tleskala celá bratislavská Incheba Expo arena. Až zpětně Matěj prozradil, že na konzervatoři vystudoval obor zpěv. Po konci studia se ale umělecké dráze nevěnoval. „Dodělal jsem školu a potřeboval jsem práci, abych vydělával,“ vysvětlil.

Čtěte také: Eva Burešová si k narozeninám nadělila klip ke skladbě Slzy – je plný emocí a lásky

Zlatý buzzer od Evy Burešové v Česko Slovensko má talent

Jeho vystoupení nejvíce okouzlilo zpěvačku a herečku Evu Burešovou, která sama soutěž před třinácti lety absolvovala. „Jsem úplně odvařená z vašeho hlasu a z toho, jak ho dokážete ovládat. Strašně moc vám přeji, aby vám tato soutěž změnila život a kariéru. Máte na to na dvě stě procent,“ vychválila ho a následně stiskla Zlatý buzzer, čímž Matěje Málka poslala rovnou do velkého finále.

Více bonusů a dalšího exkluzivního obsahu naleznete v aplikaci Prima Zone.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.