Celebrity

13. září 2024 17:33

Žaneta Dernerová

Chlapík originálně utře Jara Slávika toaleťákem. Nejlepší, směje se Jakub Prachař

Jaro Slávik v záplavě toaletního papíru – Česko Slovensko má talent XII (3)

Taková lavina producenta Jara Slávika v talentové show ještě nezasypala. Během jednoho z představení je soutěžícím údajně postříkán vodou. Dotyčný proto nelení a ihned hodlá menší komplikaci napravit. Ovšem velmi netradičním způsobem. Pobaví všechny přítomné, nejvíce však Jakuba Prachaře. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Marty Putz se představí jako vynálezce, v jehož rodině prý není vymýšlení nejrůznějších vychytávek ničím výjimečným. „Můj děda byl vynálezce a jako dítě jsem s ním trávil čas v jeho dílně. Byl jedním z vynálezců sirény a časovače a spínače v pouličním osvětlení, které se automaticky rozsvítí, když se setmí,“ vypráví sice s vážnou tváří, ale bystrému divákovi budou jeho tvrzení brzy podezřelá.

Že se jedná o nadsázku, se ukáže vzápětí. „Setkal jsem se s někým, kdo se jmenoval Jára Cimrman. Potkal jsem ho v temné uličce a řekl mi, že bych měl své vynálezy ukázat v Česku a Slovensku,“ vysvětlí svou účast v dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě. Již toto originální zdůvodnění pobaví nejednoho člena poroty, v níž se nově objevuje například moderátor Leoš Mareš či herečka a zpěvačka Eva Burešová, která se sama před třinácti lety soutěže účastnila.

Jaro Slávik v záplavě toaleťáku v Česko Slovensko má talent

Navzdory předzvěsti skvělého výdobytku se mu v sále bratislavské Incheba Expo arény nepodaří vzlétnout, jak měl v úmyslu. Báječně tím však všechny pobaví. Následuje jeden kousek za druhým, během nichž se diváci i porotci v jednom kuse smějí. Pravá perlička ovšem přijde na závěr. „Ale ne, Jaro, namočil jsem tě. Promiň. Dovol mi tě utřít,“ omlouvá se kanadský vtipálek a běží do zákulisí pro další jedinečný vynález.

Čtěte také: Jaro Slávik slaví jubileum. Žádných chyb nelituje. Šel bych do všeho znovu, tvrdí

Pomocí něho porotce a obávaného kata Jara Slávika doslova zaplaví dvěma roličkami toaletního papíru. Hlava producenta zmizí v bílém oblaku a části toaleťáku za ním vlají jako závoj. „Nejlepší to bylo z toho profilu,“ skoro brečí smíchy Jakub Prachař společně s kolegyní Dianou Mórovou.

Více bonusů a dalšího exkluzivního obsahu naleznete v aplikaci Prima Zone.

Nepřehlédli jste zásadní momenty ze 2. kola Talentu 2024?

1 5 Kdo jako první ve 2. dílu letošního Talentu využil zlatý buzzer?

2 5 Jak se říká stylu poezie, kterým okouzlila Kateřina Pokorná alias Svojost Leoše Mareše, a ten ji poslal rovnou do finále Talentu (2024)?

3 5 Kdo našel díky Talentu biologickou sestru?

4 5 Kdo nevídaně rozčílil Martu Jandovou svým nepěknými výroky o ženách?

5 5 Vybavíte si, o čem byla báseň Kateřiny, za kterou využil Leoš Mareš svůj zlatý buzzer a poslal ji rovnou do finále?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.