Celebrity

12. září 2024 18:01

Žaneta Dernerová

Leoš Mareš objeví svůj nový vzor. Je jím tanečník u tyče

Nový vzor Leoše Mareše – Česko Slovensko má talent XII (3)

Moderátor a producent Leoš Mareš už delší dobu cvičí a na své postavě poctivě maká. Přestože je ve skvělé formě a dokazuje to nejen na sociálních sítích či při svých koncertech, moc dobře ví, že se stále může posouvat dál a dál. Jeho novým idolem se stane tanečník Dimitry, který předvede u tyče nevídané kousky. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Většina lidí má pole dance neboli tanec u tyče spojený především se sličnými kráskami. Přitom se vůbec nejedná o výhradně ženskou disciplínu. Důkazem je čtyřiatřicetiletý Dimitry Politov, jenž se pole dance věnuje již dvanáct let. Začínal ale s breakdancem a parkourem. „Zvládl jsem to bez školy, bez speciálního zázemí, učitelů nebo tělocvičny. Všechno jsem trénoval venku. V přírodě a v přírodních podmínkách,“ vypráví tanečník s tím, že je vlastně takovým dítětem z ulice.

Do talentové show se přihlásil proto, aby více zpropagoval mužský tanec u tyče. „Chtěl bych inspirovat muže, aby se tomu věnovali,“ vysvětluje Dimitry, který v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě, předvede neskutečný výkon. Jeho vystoupení vyrazí přihlížejícím dech hned v prvních vteřinách, kdy vyskočí na tyč a bez jakéhokoliv držení se na ní pomocí nohou drží ve vodorovné poloze. A to je teprve jen začátek.

S každým dalším kouskem fascinuje diváky i porotce více a více a nad jeho triky a silou zůstává rozum stát. Moderátor Leoš Mareš na něho chvílemi nevěřícně zírá s otevřenou pusou. „Když dáš na oltář své postavy to jídlo a pití, čokoládky a brambůrky… Tak takhle to vypadá. Jste můj vzor,“ vysekne tanečníkovi poklonu hned po skončení bombastického představení. „Nemůžu z vás spustit oči. Když se mě někdo ptá, co bych chtěl ještě dokázat, tak tohle! Tohle je pro mě nějaký Olymp,“ přizná Leoš s tím, že by ani nemusel umět to, co Dimitry na tyči.

Jaké vystoupení Leoše Mareše tak dostalo a který svalovec je jeho novým vzorem? Podívejte se v exkluzivní ukázce:

Více bonusů a dalšího exkluzivního obsahu naleznete v aplikaci Prima Zone.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.