Celebrity

7. září 2024 09:30

Žaneta Dernerová

Tady nejsme v bordelu, chlapečku, opřela se pobouřená Marta Jandová do rappera

Tady nejsme v bordelu, chlapečku – Česko Slovensko má talent XII (2)Tady nejsme v bordelu, chlapečku – Česko Slovensko má talent XII (2)

Zpěvačka Marta Jandová je za roky v showbyznysu a v prostředí drsných rockerů zvyklá na ledacos. Přesto existují vyjádření, jaká nikdy neslyšela ani od největších drsňáků. Extrémně sprostých až urážlivých výrazů se zato dočkala ve známé show od nenápadně vyhlížejícího mladíka. Jeho neslušný projev mu pak rozhořčeně zkritizovala a vůbec ho nešetřila. Podívejte se na ukázky.

Takhle rozčilenou jste asi Martu Jandovou ještě neviděli. Zpěvačku a porotkyni věhlasné talentové soutěže nadzdvihne ze židle vystoupení šestadvacetiletého Ondřeje Češky, který si uměleckým jménem říká Pandemo. „Přišel jste jako hrozně milý kluk, ale teď jsem, vašimi slovy, docela na*raná,“ ujme se slova Marta poté, co se podiví nad tím, že některé dámy v obecenstvu jeho autorskému dílu plnému urážek ještě tleskají.

„Jak to mluvíte o ženách? Jako sorry, ale tohle není recese,“ rozohnila se zpěvačka. „Třicet let jsem byla s kluky z rockové skupiny na cestách, ale nikdy by nikdo nic takového neřekl,“ tvrdila v dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete ještě podívat kdykoliv online na prima+. „Kdybyste přišel jako hiphoper v černém se zlatým náhrdelníkem ve tvaru dolaru na krku, tak si ještě řeknu ‚oukej‘. Ale vy přijdete jako slušný kluk… Tohle bylo prostě fuj,“ durdila se Marta Jandová a znovu a znovu tiskla červené tlačítko.

Stejný názor má i Mária Čírová, která je jednou z nových členů letošní poroty. „Člověk by měl zvážit, s čím přijde na stage. Sledují nás různé věkové kategorie,“ naráží slovenská zpěvačka na fakt, že světoznámou soutěž se často dívají také děti. Tím jen znovu přilévá olej do ohně Marty Jandové. „Když jdu do školky, tak jsem milá a mluvím čistě a spisovně. Když jdu do bordelu, tak můžu mluvit jako vy. Ale tady nejsme v bordelu, chlapečku,“ dodá rozčilená porotkyně.

Podívejte se v další ukázce, co Martu Jandovou tak naštvalo:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.