Marta Jandová má zkažené léto. Do konce prázdnin se nepostaví na nohy

Marta Jandová (50) aktuálně prožívá těžké chvíle. Po cestě z focení zpěvačka špatně došlápla a zlomila si nohu. Bolestivé zranění si vyžaduje klidový režim. Zbytek prázdnin tak bude muset strávit na lůžku.

Marta Jandová, na kterou se můžete těšit již brzy v dalším ročníku nejpopulárnější světové show Česko Slovensko má talent, má zkaženou druhou polovinu prázdnin. Zpěvačka má kvůli ošklivému zranění s veškerými plány na nějakou dobu utrum.

Čtěte také: Mirai Navrátil je ve vážném stavu v nemocnici. Kapela ruší svá vystoupení

Ošklivé zranění

„Dobré ráno a dopr… Včera jsem měla v Praze focení na titul knížky, která mi vyjde v říjnu. Hned po focení jsem venku zakopla o podivný obrubník a rozplácla se na silnici,“ uvedla na svých sociálních sítích Jandová.

„Bohužel se mi vstávalo trochu špatně a po pár pokusech o chůzi jsem radši jela na pohotovost,“ dodala porotkyně Česko Slovensko má talent. „Bohužel mám zlomenou kůstku v noze a po zbytek prázdnin budu spíš v této poloze. No, je to na prd, ale mohlo být i hůř,“ dodala a přiložila snímek se zraněním.

Jakmile příspěvek sdílela, ihned se jí dostalo podpory od jejích sledujících. „Ježiš, já to znám. Před 3 lety 6 týdnů nechodící sádra, drž se! A taštičku na krk s mobilem a pití v lahvičce. Ať to rychle srůstá,“ vzkázala zpěvačka Monika Absolonová. „Ahoj Marti, mám to samé,“ napsala herečka Jitka Sedláčková. „Tak radši hezkou rekonvalescenci. Nechceš poslat nějakou čokoládu, ať se to lépe hojí,“ okomentoval příspěvek cukrář Josef Maršálek.

Marta Jandová byla hostem zábavné show Inkognito:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.