Celebrity

1. července 2024 09:03

Zuzana Schneidewind

Kompletní porota a moderátoři Česko Slovensko má talent 2024 odtajněni

Natáčení dvanáctého ročníku nejpopulárnější světové show je v plném proudu a lidé se nejčastěji ptají: Kdo je v porotě Česko Slovensko má talent 2024? Máme pro vás jasnou odpověď.

Dvanáctý ročník světoznámé soutěže talentů doplní moderátor Leoš Mareš, herečka a zpěvačka Eva Burešová, známá například jako chůva Viky ze ZOO, kterou můžete i o prázdninách dál sledovat online na prima+, a slovenská zpěvačka Mária Čírová. Přidají se tak ke stálicím, s nimiž je show dlouhodobě spojená.

Co na svoji účast říkají noví porotci? Leoš Mareš: „Po jedenácti letech se vracím do svojí oblíbené show – největší talentové show na světě, která mi kdysi poprvé v mém životě nabídla místo v porotě. Moc se na návrat těším, a ještě víc se těším na svoje nové kolegy z poroty. Zatím jsem měl tu čest pouze s Jaro Slávikem. Za těch jedenáct let se stala spousta věcí a doufám, že mi mé zkušenosti ze showbyznysu pomohou za porotcovským stolem a diváky show Česko Slovensko má talent nezklamu.“

Eva Burešová: „Na hostování v porotě show Česko Slovensko má talent se velmi těším. Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, co jsem byla v Talentu poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám ČSMT to, co mám.“

Mohlo by vás zajímat: Móda z tiskovky Primy: Burešová ve lnu, mladistvá Bernášková a rebelka Pergnerová

Populární slovenská zpěvačka, která u našich sousedů získala spoustu hudebních ocenění a zúčastnila se různých televizních show, Mária Čírová: „Jsem nadšená, že můžu být součástí tohoto projektu. Vždy jsem věřila v sílu talentu a v to, že každý člověk má v sobě něco výjimečného. Těším se, že budu moci být při tom, když budou soutěžící prezentovat svoje schopnosti a sny. Pro mne je důležité hlavně podpořit a inspirovat všechny, kteří se odváží vystoupit na pódium. Pevně věřím, že tato zkušenost bude obohacující pro nás všechny.“ V Česku je známá také duety s Benem Cristovao a kapelou O5 a Radeček. Její videoklipy mají miliony zhlédnutí.

Porota Česko Slovensko má talent 2024

Po boku Jakuba Prachaře, Diany Mórové, Marty Jandové a Jara Slávika se totiž v každém díle objeví jeden nový speciální porotce. Pětice hodnotitelů bude tím pádem pokaždé jiná – a diváci se rozhodně mají na co těšit. Moderátory zůstávají David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská.

Kolik je výhra Česko Slovensko má talent 2024?

Vítěz soutěže talentů získá i letos pohádkovou výhru 40 tisíc eur.

Připomeňte si vítězku předchozího ročníku Česko Slovensko má talent 2023:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.