Móda z tiskovky Primy: Burešová ve lnu, mladistvá Bernášková a rebelka Pergnerová

Podzimní program televize Prima

Letní tisková konference televize Prima představila zbrusu nové programové schéma. Návštěvníci se mohli kochat poutavými ukázkami nových pořadů, ale také krásnými outfity přítomných celebrit. Co na sebe oblékly?

Jana Bernášková s dcerou Justýnou

Herečka Jana Bernášková, kterou mohou diváci znát například ze seriálu ZOO, dorazila na akci s dcerou Justýnou. Dámy vedle sebe opět vypadaly jako sestry. Jana zvolila pohodlný model, který se skládal z černých volnějších kalhot s vysokým pasem a k tomu si vzala krátký top tělové barvy. Dcera Justýna Drábková (17), která se věnuje modelingu a také herectví (po boku své maminky září též v seriálu ZOO), vynesla růžové šaty na tělo, ve kterých vynikla její dokonale štíhlá postava. V tomto případě rozhodně nepadlo jablko daleko od stromu.

Eva Burešová

Herečka Eva Burešová, která bude v porotě show Česko-slovensko má talent, zvolila olivový komplet z lněného materiálu. Rafinovaný vršek bez rukávů byl do horkého letního dne ideální volbou. Prodyšné kalhoty se také skvěle hodily a herečce to moc slušelo. K tomu si obula  bílé boty na širokém podpatku, které sladila s výraznými kytičkovými náušnicemi stejné barvy.

Mohlo by vás zajímat: Letní outfity, které lichotí postavě: Inspirujte se u Frejové, Bendové i Gondíkové

Šimon Bilina

Herec Šimon Bilina se netají svou láskou k přírodě. A na jeho modelu to také bylo vidět. Na sebe si oblékl krémové kalhoty a bílé jednoduché tričko, přes které přehodil tyrkysový etno přehoz. Sympatický herec ze seriálu ZOO, který můžete sledovat na platformě prima+, na akci dorazil se svou sestrou, se kterou dokonce nedávno nazpíval společnou píseň.

Tereza Pergnerová

Moderátorka nové reality show Honeymoon – líbánky k nepřežitíTereza Pergnerová, na akci opět rozdávala pozitivní energii všude kolem sebe. Na sobě měla krásný kostýmek v pastelových barvách. Pod bledě modré sako si vzala stejně barevnou vestičku. Elegantní pistáciové kalhoty volného střihu moderátorce velice slušely a přesně podtrhovaly její šik, pánský a zároveň tak trochu rebelský styl.

Novou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte od 19. 8. na prima+:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.