Móda na festivalu Beats for Love: Biasiol a Mališová vynesly proklatě sexy outfity

Festivalová móda: Beats for love

Začalo léto a s ním přichází i pestrá nabídka hudebních festivalů. Nevíte, co si na takovou akci obléknout? Inspirujte se kreativními nápady návštěvníků Beats for Love. Na 10. jubilejní ročník do Ostravy vyrazila řada známých osobností a influencerů. Podívejte se, v jakých sexy outfitech se na festivalu objevila například Veronica Biasiol nebo Karolína Mališová.

Móda na hudebních festivalech je kreativní, hravá a nespoutaná. Lidé se nebojí experimentovat s vyzývavými kousky, nosí třpytky a výrazné prvky. Zkrátka a dobře - čím více budete vidět, tím lépe. Letní festivaly jsou především o sounáležitosti a dobré náladě. Nikdo vás nebude soudit za to, že si na sebe vezmete něco bláznivého nebo sexy, ba naopak. S největší pravděpodobností uslyšíte slova chvály. Podívejte se, jak to letos slušelo návštěvníkům festivalu Beats for Love.

Kůže a výstřihy

Influencerka Veronica Biasiol na festival vyrazila v opravdu sexy outfitu. Obklékla černé kožené kalhoty a k tomu si vzala odvážnou podprsenku ze stejného materiálu, která odhalovala téměř vše. Modelka Karolína Mališová vsadila na pohodlné kalhoty, které zkombinovala s body s hlubokým výstřihem. Tento typ vršku si mohou dovolit především dámy s dokonalým dekoltem. Na odhalenější horní polovinu těla vsadila i slovenská influencerka Klaudia, která si vzala černou podprsenku, džínové kalhoty, pod kterými vykukovaly provokativní síťované punčochy.

Kamínky a třpytky

Nejzákladnějším kouskem festivalového outfitu by měl být především výrazný make-up, který váš celkový look podtrhne a dodá mu tu správnou šťávu. Na festivalu Beats for Love, ale i jiných místech najdete dost často stánky, kde vás mohou nalíčit profesionálové. Nebojte se výrazných očních stínů, umělých řas ani kamínků či třpytek na obličeji.

Čtěte také: Jak na líčení v létě? Nebojte se barev a držte se základních zásad pro horké dny

Výrazné brýle

Dalším nepostradatelným prvkem jsou brýle. Sluníčko během dne silně svítí a večer na vás budou ze všech stran svítit výrazná světla, takže je to nejenom praktický, ale také stylový prvek, který během dne jistě oceníte. V poslední době je velice trendy styl Y2K, který se vrací do módy z roku 2000. To jsou především barevné či průhledné brýle ve stylu Jennifer Lopez nebo Britney Spears.

Metalické prvky

Metalické prvky jsou stálicí, která se na festivalech objevuje již několik let. Pokud navíc zkombinujete například metalickou sukni s futuristickými brýlemi, budete hvězdou celé akce. Zvolte skládanou sukni nebo pohodlnější delší délku s rozparkem.

Doplňky do vlasů, klobouky nebo čepice

Nejrůznější barevné copánky, westernové klobouky nebo jiné čepice mohou být pomyslnou třešničkou na dortu. Uvidíte, že jakákoliv pokrývka hlavy dodá vašemu stylu ten správný šmrnc. V posledních letech pozorujeme velký trend například s kovbojskými klobouky, který rozpoutal americký festival Coachella. Vylaďte to s vysokými kozačkami a sukní a máte vyhráno.

Mohlo by vás zajímat: Festivaly ve znamení westernu i boho. V jakých outfitech letos zaručeně zazáříte?

Barevné košile a masky

Pánové si mohou obléknout například barevné komplety, které se dost často skládají z košile a stejně barevných kraťasů. K vidění bylo na festivalu také dostatek masek. Nechyběly pohádkové postavy, ale také slavné postavičky z počítačových her jako například Mario. Zkrátka a dobře, fantazii se meze nekladou a během festivalu můžete být, kým chcete.

Inspirací může být i módní přehlídka Debbie Brown, která proběhla na festivalu v Karlových Varech:

Sdílejte článek
Štítky hudební festival festivalová móda móda Beats for Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.