Eva Burešová by se do Talentu klidně přihlásila znovu. Jen ne v dnešní době

Eva Burešová jako nová porotkyně v show Česko Slovensko má talent

Zpěvačka a herečka Eva Burešová začínala svou kariéru před třinácti lety ve známé talentové show. Od té doby jste ji mohli vidět v mnoha populárních seriálech, úspěchy sklízí i na poli pěveckém. Nyní se po letech tvrdé práce do legendární soutěže znovu vrací, tentokrát však coby porotkyně. Jak se v této roli cítila a co všechno se jí při natáčení vybavilo? Podívejte se na exkluzivní rozhovor.

Téměř osmnáctiletá studentka konzervatoře z Hlučína se před třinácti lety probojovala až do velkého finále nejslavnější talentové show. Obávaný kat Jaro Slávik jí nijak zvlášť nevěřil a klidně si vzal na paškál její leopardí šaty, ve kterých záměrně zazáří i v letošním ročníku. Tentokrát se ale Eva Burešová vrací do soutěže v úplně jiné roli. Coby zkušená herečka a zpěvačka se přidává k pětičlenné porotě.

„Je to masakr. Najednou znovu procházím místy, jimiž jsem procházela tehdy jako sedmnáctiletá holka, jako pískle, ucho, které ještě vůbec neví, co ho v životě čeká. A najednou se tam vracím a už moc dobře vím, co mě čekalo a co všechno jsem zažila,“ vypráví Eva Burešová, která usedla v porotě dvanáctého ročníku show Česko Slovensko má talent, na jejíž první díl se dívejte tento pátek večer na Primě nebo exkluzivně již nyní na prima+. „Bylo zvláštní sednout si na to křeslo, mít vedle sebe Jara a před sebou na pódiu křížek se svým jménem. Říkala jsem si: ‚Ty jo, holka, ty jsi to zvládla!‘“ svěřila se úspěšná zpěvačka.

Eva Burešová znovu v soutěži Česko Slovensko má talent

Po letech plných dřiny, seriálů a koncertů Evu nadmíru těší, že může jako zkušená umělkyně hodnotit jiné. „Někdo tě sem pozval, protože má pocit, že už jsi ta, která může někomu radit,“ usmívá se spokojeně sympatická brunetka, když popisuje, co se jí při usednutí k porotcovskému stolu honilo hlavou. Moc dobře si vybavuje jak slova producenta Jara Slávika, který nedávno oslavil jubileum, tak zpěvačky a držitelky mnoha pěveckých ocenění Lucie Bílé. „Řekla mi, že se určitě budeme potkávat,“ vzpomíná představitelka seriálové Viky. Nutno podotknout, že ani jeden z porotců se nemýlil a jejich predikce se skutečně vyplnily.

Čtěte také: Eva Burešová si k narozeninám nadělila klip ke skladbě Slzy – je plný emocí a lásky

Není divu, že by Eva Burešová neváhala a, pokud by šel vrátit čas, do talentové soutěže by se znovu přihlásila. „Stoprocentně bych to absolvovala znovu. Ale ne teď, v téhle době. Protože si myslím, že nyní by tam byla mnohem větší konkurence než tehdy,“ směje se herečka, jež mezi kolegy porotce skvěle zapadla. Těšit se na ni můžete po boku Jara Slávika, Leoše Mareše, Diany Mórové a Jakuba Prachaře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.