Startuje 12. sezona Česko Slovensko má talent

Česko Slovensko má talent (ČSMT) – nejúspěšnější světová talentová show startuje už dvanáctou sezonu. Vysílá ji česká TV Prima a slovenská TV JOJ. Na pořádnou dávku talentů se můžete těšit páteční večery ve 20:15 na Primě.

Aktuální ročník nabídne pět porotců v každém dílu – ke stálicím, jako jsou Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik, se přidají Leoš Mareš, Eva Burešová a Mária Čírová. Složení poroty tak bude v každém dílu jiné.

Moderátory zůstávají David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská. Po čtrnácti castingových dílech vás čeká živé finále, kde už budou rozhodovat jen diváci. Svůj talent předvedou tradičně účastníci ze všech koutů světa. Co na svoji účast říkají noví porotci?

Přečtěte si také: Jasmina Alagič a Rytmus sdíleli zamilovanou fotku. Fanoušci spekulují o těhotenství

Leoš Mareš, Eva Burešová a Mária Čírová doplní porotu Talentu 2024

Leoš Mareš: „Po jedenácti letech se vracím do svojí oblíbené show – největší talentové show na světě, která mi kdysi poprvé v mém životě nabídla místo v porotě. Moc se na návrat těším, a ještě víc se těším na svoje nové kolegy z poroty. Zatím jsem měl tu čest pouze s Jaro Slávikem. Za těch jedenáct let se stala spousta věcí a doufám, že mi mé zkušenosti ze showbyznysu pomohou za porotcovským stolem a diváky show Česko Slovensko má talent nezklamu.“

Eva Burešová: „Na hostování v porotě show Česko Slovensko má talent se velmi těším. Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, co jsem byla v Talentu poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám ČSMT to, co mám.“

Aktuální informace najdete na: Česko Slovensko má talent – Prima Ženy

Populární slovenská zpěvačka, která u našich sousedů získala spoustu hudebních ocenění a zúčastnila se různých televizních show, Mária Čírová: „Jsem nadšená, že můžu být součástí tohoto projektu. Vždy jsem věřila v sílu talentu a v to, že každý člověk má v sobě něco výjimečného. Těším se, že budu moci být při tom, když budou soutěžící prezentovat svoje schopnosti a sny. Pro mne je důležité hlavně podpořit a inspirovat všechny, kteří se odváží vystoupit na pódium. Pevně věřím, že tato zkušenost bude obohacující pro nás všechny.“ V Česku je známá také duety s Benem Cristovao a kapelou O5 a Radeček. Její videoklipy mají miliony zhlédnutí.

Kdo zvítězí ve 12. ročníku Talentu a získá 40 tis. eur/1 mil. Kč – bude to už devátý Slovák, do třetice Čech nebo podruhé cizinec?

Vítězové ČSMT

  1. 2010 – Dae Men (silová akrobacie, ČR)
  2. 2011 – Atai Omurzakov (robotický tanec, Kyrgyzstán)
  3. 2012 – Jozef Pavlusík (operní zpěv, SR)
  4. 2013 – Miroslav Sýkora (operní zpěv, SR)
  5. 2015 – Gyöngyi Bodišová (zpěv, SR)
  6. 2016 – ACT 4 Slovakia (krasojízda na kole, SR)
  7. 2018 – Nikoleta Šurinová (bubnování, SR)
  8. 2019 – Margaréta Ondrejková (zpěv, SR)
  9. 2021 – Diamonds (taneční skupina, ČR)
  10. 2022 – Nikola Kusendová (zpěv, SR)
  11. 2023 – Anna Slížová (zpěv, SR)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.